sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Hyvaa joulua!!

Oli tarkoitus laittaa pieni jouluaattopostaus, mutta vahan kiireiseksi meni paiva kun lahdettiin ensin ravintolaan joululounaalle miehen siskon ja isan kanssa, ja sitten illalla viela joulupaivalliselle miehen aidin luo. Jouluaaton kunniaksi meilla oli suomalainen teema, ja oli laatikot, kinkut, joulutortut, ruisleivat, karjalanpiirakat, glogit, munavoit ja riisipuurot! Ja piparkakkutalokin. Ihme kylla, englantilaiset sukulaiset tykkasivat kovasti suomalaisista jouluruoista, vaikka aluksi epailinkin lanttulaatikon ja luumuhillon vetoavuutta. Kovasti kuitenkin kaikkea kehuivat :-)
Ja huomenna on sitten joululounas englantilaiseen malliin. Lobbasimme tana vuonna joulupoytaan hanhen, johon suostuttiin silla ehdolla etta me kokkaamme linnun itse. Eli toivotaan parasta, ensimmaista kertaa kokataan ja syodaan hanhea! Huomenna tulee varmasti olemaan melkoisen kiireinen paiva. Tanne tulee 14 henkea joulupoytaan! Huh!
Tallaista paalla tanaan - kiireisen lahdon aikana nappasin mukaan tuon villatakin viimeksi kaytin muistaakseni 2008. Hassun minimittainen ja sita on vahan hankala yhdistella mihinkaan. Pitaisikohan se laittaa kirppiskasaan? Mitas olette mielta?




2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails