keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joululahjoja 2011

Joulupukki toi tänäkin vuonna melkoisen kasan lahjoja.
Yhteiseksi miehen kanssa saimme curry-keittokirjan, Jack Daniels -keittokirja ja bbq-kastike paketin, vodkaa, kaikenlaisia itsetehtyjä herkkuja kuten bruschetta-sekoitetta, piccalillyä, mince meatia, christmas puddingia, giniä, maustevodkaa ja sen sellaista. Ja tuollainen sanapeli, joka kuulemma tulee ottaa sitten mukaan tuleviin sukuiltamiin. Vaikkei niitä tullutkaan kuvattua saimme myös kynttilänjalkoja ja niihin tuikkuja, lahjakortteja ravintolaan sekä pohjoisafrikkalaisen taginen ja sille tarkoitetut keittokirjan ja maustesekoituksia. Niinjoo, ja saatiin iso matkakassi, joka toimi täydellisesti kaikkien lahjojen rahtaamiseen kotio! Tulee sitä varmasti käytettyä tulevaisuudessakin matkoilla.
Itse sain vähän suihkutuotteita, hassun pöllökassin kauppareissuille, induktiohanskat (jos nyt vaikka sattuisi käyttämään tablettia ulkona pakkasessa) ja mieheltä todella mielenkiintoisen yllärihajuveden.

Minun mielestäni kaikista parhaat lahjat ovat juurikin niitä jotka saa käytettyä pois, ja varsinkin herkuttelulahjat miellyttävät. Tänä vuonna me pääsemmekin herkuttelemaan oikein urakalla! Saa nähdä ehditänkö juoda noita viinaksia pois ennen ensi joulua, sillä me taidetaan juoda kuukausittain yksi olut, jos sitäkään... Voidaan ainakin maistaa, ja toivottavasti meille tulee joskus vieraita että voimme sitten tarjoilla.

Käytännölliset lahjat miellyttävät myös ja tuollaisia pöllöpusseja onkin tullut jo aikaisemmin käytettyä. Olen myös kovasti keittokirjojen perään, ja nekin miellyttävät vuodesta toiseen. Itse yritän myös ostaa tälläisiä pois käytetettäviä lahjoja lahjaksi muille, sillä olen huomannut että sisustusesineitten ja kosmetiikkatuotteiden ja muitten tälläisten perinteisten lahjojen kanssa maut harvemmin kohtaavat toisiaan täydellisesti, ja ne usein jäävät turhakkeiksi kaappiin pyörimään. Itse olen vieläpä varsin tarkka ja nirso hiustuotteiden ja meikkien kanssa, joten oletan että muutkin saattavat olla melko tarkkoja tuotearsenaaleistaan. Joten me tuppaamme ostamaan jotain pois syötävää useimmiten - miehen isälle meni lahjaksi piparkakkuja ja portviiniä ja sinihomejuustoa ja viskijuustoa, ja miehen äidille sekä siskolle piparkakkutalot, ja laittoihan se mies sitten mukaan vähän kaikkea muutakin pientä. Itse ostin miehelle käytännöllisesti uudet pyjamahousut ja lompakon vanhojen rikkoutuneitten tilalle, sekä mukaan pakettiin pääsi myös hänelle tämä H&M:n villa-kashmir Versace-huivi.

Että sellaisia lahjajuttuja tällä kertaa. Tulikos teille osuvia lahjoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails