sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1 - Tallipihan markkinoilla

Tänä vuonna päätinpä pistää pystyyn ensimmäistä kertaa blogijoulukalenterin! Eli perinteiseen joulukalenteritapaan täältä löytyy joka päivä yksi jouluaiheinen postaus, pienistä kuvapostauksista varsinaisiin postauksiin saakka. Sen verran ajattelin jaotella että adventtisunnuntaiksi tulisi aina kunnon joulupostaus, muuten vaan luukkumeiningillä jotain pientä jouluista. Katsellaan miten se onnistuu!
 
Nyt ensimmäisenä adventtisunnuntaina kuitenkin siirrytään Tampereen Tallipihan joulumarkkinoille. Jos olette Tampereella suosittelen ehdottomasti - sieltä löytyy vaikka mitä kivaa jouluista tuotetta, sekä lapsille puuhaa poniajeluista karuselliin. Suosittelen myös poikkeamista Suklaapuodissa (no tottakai).
  
 
Pikku karhuvauva nukkui onnellisena vaunuissaan Tallipihareissun ajan. Isommille lapsille nuo aasit, ponit ja hevosajelut ovat melkoisen hauskoja juttuja, monta lasta näin innoissaan rapsuttelemassa näitä karvaisia kavereita.
 
 


 
Suloisen joulunpunaista!

Mitäs olette mieltä tästä joulukalenteri-ideasta?

4 kommenttia:

 1. Ihana idea tämä joulukalenteri! Mä olen sen verran ei-jouluihminen vaikka periaatteessa joulusta pidänkin että oma joulukalenterini tuskin koskaan blogissa näkee päivänvaloa. ;) Näitä on tosin ihana selailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen ihan jouluihminen - en viitsi hirveästi asiasta huudella kun yleensä jostain syystä joulukuussa mulla on aina ollut kiireitä aika paljon enkä erityisemmin ehdi valmistautumaan mut ajattelin et jos nyt sit vauvan ekana jouluna sentään yrittäis virittäytyä pitkin kuuta tähän :)

   Poista
 2. Hei! Kiva ku olette nyt turvallisesti kotona, siis Lontoossa. Tuntuu että vauva on nauttinut Suomi-matkasta ! Toi karhu-kostyymi on todella söpö, ilmeisesti saitte päät kääntymään! Tosikiva idea se joulukalenteri Sinun tavalla, itsekin innostuin tekemään samantapaiseen blogissani. Yee, saa nähdä, jaksaanko, vaikka mun kotikaupungini on kyllä sen verran antoisa aihe ja täynnä kaikkea jouluista että niitä kuvia ei olis vaikea löytää. Adventti-tervehdykset kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti vauva tykkäsi Suomen lomasta. Oli oikein isovanhempien silmäteränä siellä, mitäs siinä ollessa :) Mä tuun kurkkaileen sun blogiin kanssa mitä kaikkea kivaa jouluista oot sieltä löytänyt - se on kyl kivan jouluinen ja muutenkin tunnelmallinen kaupunki (Porvoohan se vai mitä?) :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails