torstai 12. joulukuuta 2013

Luukku 12 - Toivetorstai

No, tänään kun oli kauheasti kaikkea äitijuttua tehtävänä (mm. vauvajumpassa käynti, joulukorttien postittaminen, kirjaston lorutuokiossa ja äitikavereitten kanssa kahvilla) en ehtinyt ottaa jouluisia kuvia tämän päivän joulukalenterin luukkuun. Voi ei! Ajattelin siis tehdä jouluisen luukun sijasta vähän erilaisen luukun. Minulle on tuonne luonnoksiin jäänyt useampia toivepostaus-tynkiä. Siellä on aiheina esimerkiksi työnhaku Briteissä, äitiyslomat täällä, suosituimmat vaunut, Britteihin muuttaminen jne. Tammikuussa päätin ottaa tehdä toivetorstain jossa puran vähän tätä toivepostausten luonnossumaa. Jos teillä on jotain toivepostauksia tai muita aiheita joista haluaisitte minun kirjoittelevan (sitten tammikuussa) olisi kiva jos laittaisitte kommenttiboksiin aihetoiveen.
 
Eli jos toivotte lukevanne jotain tiettyä täällä, laittakaa aihe kommenttiboksiin tammikuun toivetorstaita varten!

7 kommenttia:

 1. Ootan kyllä tietoa äitiyslomista Briteistä :) Muutenkin olisi mielenkiintoista kuulla Brittein sosiaalitukijärjestelmästä, mutta ymmärrän että se voi mennä aika lailla ohi tämän blogin aihepiireistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne aiheet saa mennä ohi blogin normaalista aihepiiristä (joka jo itsessään on melko laaja) mut sosiaalitukijärjestelmästä täällä mullei kyllä ole mitään erityisempää tietoa kun en sitä enkä Suomen vastaavaa ole koskaan käyttänyt. Eli en kyl osaisi sanoa siitä mitään! Se ainakin tuntuu olevan Suomea suppeampi. Et sori se täytyy jättää tällä kertaa käsittelemättä :)

   Poista
 2. Mua kiinnostaisi kuulla lisaa teidan lapsen kaksikieliseksi kasvattamisesta, postasitkin siita jo tuossa joku aika sitten, mutta kiinnostaisi viela kuulla miten se on kaytannossa lahtenyt sujumaan :-) Tehan puhutte tietenkin miehesi kanssa englantia ja olen ymmartanyt etta han ei juurikaan osaa suomea, joten koetko vaikeaksi puhua lapselle suomea kun olette koko perhe yhdessa ym. sellaista. ja mita kaikkea olet ajatellut tehda tukeaksesi lapsen suomen oppimista kun kaikki ymparilla tapahtuu englanniksi.

  Kiinnostaisi kuulla myos teidan lastenhoitokuvioista jos palaat pian takaisin tyoelamaan. Omalla kohdalla nama eivat ole viela ajankohtaisia, mutta mietityttaa tulevaisuutta ajatellen niin olisi kiva kuulla miten teilla on nama hoidettu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkösaiheeseen joo voisin kirjoitella vähän näitä käytännön asioita. Me ollaan tosin vielä ihan alkutaipaleissa, mutta voin fiiliksiä kirjoitella :)

   Kakkosaihe on hyvä. En tiedä onko mulla aiheesta mitään sanottavaa vielä tammikuussa, mut varmasti sitten kun palaan työelämään voisin kirjoitella. Eli se tulee sit kun asia tulee ajankohtaiseksi!

   Poista
 3. Brittien byrokratiasta eli mitä asioita joutui tekemään/huomioimaan, kun muutit Lontooseen? Ja tuliko jotain muuta vastaan naimisiin mennessä ja vauvan syntyessä? Toivottavasti ymmärsin kysymyksen :D

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails