sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Isi tyylituomarina

Silloin kun olin äitiyslomalla, vauvan vaatteet olivat minun juttuni. Tyypillisen päivän aikana vauvalla oli kotosalla kotivaatteet, sitten muskari/leikkikerhoon laitettiin nätit vaatteet, ja sitten käytiin kotona kääntymässä ennen kaupungille menoa, jolloin valittiin vielä kolmas vaatekerta. Jep. Sentään niin hulluksi en mennyt että vauvalla olisi ollut vielä erikseen yövaatteet.
 
En tiedä miten Suomessa, mutta Englannissa on tyypillisempää pitää vauva samoissa vaatteissa koko päivä, ja ne vaatteet ovat yleensä nepparillinen t-paita ja päällä potkupuku. Ihan virallinen lastenvaatesuositus vastasyntyneille on juuri tälläinen kombinaatio ja sellaisessa vauvat pitkän aikaa pysyvät. Monet potkupukuäidit kovasti kehuivat meidän tytön söpöjä vaatteita, ja jotkut kaverit naureskelivat että meidän vauva on varsinainen trendivauva, aina jotain uutta päällä. Annettakoon tälläinen pikku hurahtaminen anteeksi...
 
No nyt minä en enää mitään valitsekaan, vaan se on tosiaan tuo miekkonen. Ja tässä, tuon edellisen vaatepostauksen jatkoksi, miehen valitsemia asukomboja. 
 
 


 
 
Ihan samanlaisia komboja en itse olisi tosiaankaan tehnyt, mutta hyvä näinkin. Mies selkeästi valitsee useammin mukavia vaatteita, ja värejä/printtejä jotka riitelevät keskenään. Hän kutsuu tyyliä "London chic" -tyyliksi...
 
Mites täällä, onko teitä muita lastenvaatehurahtaneita äitejä ja kuinka paljon miekkosenne lapsia pukevat?
 

4 kommenttia:

 1. Meillä mies pukee lapsen aina maanantaisin, kun on kotona. Muuten minä valitsen vaatteet viikolla etukäteen. Joskus on ollut aika mielenkiintoisia yhdistelmiä: esim. pyjamapaita päällä koko päivän. Selityksenä on ollut, ettei mies tiennyt sen olevan pyjama. :-D :-D Joskus on myös kuosia kuosin päälle niin, ettei vaatteet todellakaan sovi yhteen. Pääasia on kuitenkin, että on lämpimät ja puhtaat vaatteet, en ota tuosta stressiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just noita "mielenkiintoisia" yhdistelmiä tulee paljon :) Mua aluksi aina vähän ärsytti, ja sekin ettei mies käyttänyt niin paljoa niitä mun lemppareitani, mut tosiaan, lämpimyys ja puhtaus ja mukavuus on ne tärkeimmät jutut, turha stressata muuta.

   Poista
 2. Oi todellakin on! Lastenvaatehulluksi tunnustaudun. Mies ei kauhean usein pääse taaperoa pukemaan, mutta mielestäi hänen asuvalintansa ovat aina olleet onnistuneita. Tosin meillä on aikalailla kaikki neidin vaatteet niin hyvin yhteensopivia, että on vaikea epäonnistua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sä olet päässyt vaikuttamaan sitä kautta :) Mun mies joskus valitsee joitain jänniä yhdistelmiä mut yleensä onnistuu ihan OK. Se on kyl hauska nähdä miten samasta valikoimasta vaatteita tulee erilaisia yhdistelmiä :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails