lauantai 27. joulukuuta 2014

Eka lumileikkikertaViime vuonna vauva oli vielä niin pieni ettei päässyt leikkimään lumeen. Suomessa kun oltiin hän sai ihastella lumisadetta rattaiden suojista, lämpöpussissaan. Tänä vuonna meidän pieni taapero pääsi kuitenkin seikkailemaan ensilumeen. Ensimmäistä kertaa elämässään.
 
Eihän sitä paljoa ollut, mutta tarpeeksi pikku leikeille. Sitä tuli toki lisää koko päivän ja seuraavana päivänä oli maassa jo kunnon nietokset jossa sai kahlailla.
 

Tein vauvalle pienen lumiukon ajatellen että olisipa hauska leikkiä sen kanssa, ja vauva siitä tykkäisi. No, hän tykkäsi juoksennella lautapinon ympäri, uudestaan ja uudestaan, ja tönäisi ukon kumoon sitä edes katsomatta.
 
 
Lumienkeleitä? Ei suinkaan. Jähmettyneen äidin yrittäessä paimentaa taaperoa takaisin lämmintä mökkiä kohdin tuli ensin spagettiraivarit ja sitten maahan heittäytyminen naamalleen. Kunnes taapero tajusi että naamallaan lumessa makaaminen ei taidakaan olla niin kivaa kuin sisätiloissa ja kääntyi selälleen osoittamaan mieltään.
 
 
 Lumisadetta on ihana kuvailla, niin kaunista. Tätä tulikin päivän ja yön aikana kymmenen senttiä lisää, ja seuraavana päivänä, varsinaisena jouluaattona ja joulupäivänä maata peitti paksu lumikerros. Lumipallo! Ja kaikki murheet ja suuttumiset unohdettiin kun saatiin äidiltä lahjaksi hauska pallurainen jota lyödä ja rikkoa!
 
 
Toivottavasti teilläkin on ollut kiva joulu, palaillaan joulufiiliksiin vähän myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Oi kivaa, lumileikit! Kovasti odottelen samaa "ekaa" meidän pojan osalta. Tammikuussa mennään Suomeen, toivottavasti sää suosii! T. Inka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mahtavaa :) Varmasti tulee olemaan tosi kivaa teillä, toivottavasti säät suosivat (vaik taitaapi aina etelä-Suomestakin löytyä lunta tammikuun kiepeillä).

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails