lauantai 20. joulukuuta 2014

Harrods JoulumaailmaTäällä Englannissa on tapana käydä tapaamassa Pukkia ennen joulua Santa's Grotto joulupukinpajassa. Lontoossa on monia eri vaihtoehtoja, mutta ehkä tämä kaikista taianomaisin on Harrodsin joulumaailma. Me kävimme täällä joulukuun alussa.
 
 
Aivan upea talvimaailma, ja paljon tekemistä lapsille - tukkeja joiden läpi ryömiä, lumipallojen heittelyä lumiukkoja päin, pieniä hiiriä maisemissa, sinne tänne piiloteltuna ja siellä täällä pieniä hiirimaailmoja rakenneltuna. Minulle tuli näistä pikkuisista sotilas-asuihin puetuista hiiristä mieleen Pähkinänsärkijä -baletti, vaikka se taisi olla viittaus siihen joulupukilta saatavaan kirjalahjaan jossa näistä hiiristä kerrottiin. 
 
Työntekijät olivat todella mukavia, viihdyttivät lapsia, auttoivat, ja tarjoutuivat usein ottamaan kuvia. Harvoin kun saadaan kunnon perhekuvia otettua, oli mukavaa että täällä saimme useampia otoksia kaikista meistä kolmesta. Olimme paikalla ystäviemme kanssa. Meitä oli tarkoitus olla kolme paria, mutta yksi tytöistä joutui sairaalaan edellisellä viikolla ja oli edelleen kipeä, eikä hän päässyt mukaamme. Pyysimme toki pukilta hänelle mukaan oman pienen lahjan tuliaisiksi. Meitä todella harmitti, ja erityisesti vielä sen takia että tämän tytön äiti oli järjestänyt tämän koko päivän meille, ostanut liput, ja jonottanut niitä tuntikausia puhelimessa. Tämä on siis todella suosittu joulumaailma, johon liput myydään loppuun muutaman päivän kuluessa syyskuussa... 

Nämä pienet mekaaniset hiirulaiset ovat niin söpöjä! Ja typykkä tykkäsi niistä kovasti.


Ennen joulupukin pajaan astumista odottelimme käytävällä jonka kello kertoi meille kuinka monta päivää jouluun vielä on. Pukin kanssa jutellessa hän kuuli minun olevan Suomesta, ja kertoi meillä kuinka hän sitten tuli sieltä pohjoisnavalta meillepäin Rovaniemen ja Kuusamon kautta. Ja sanoipa vielä ruotsiksi hyvää joulua - me opetimme hänelle sen myös suomeksi. Pukki oli oikein mukava ja uskottava. Meidän kavereiden tyttö pelkäsi pukkia kovasti, ja vaikka häntä kovasti maaniteltiin, ja pukki yrittii hiljaa hiipiä kuvaan, hän aina ratkesi huutoitkuun pukin nähdessään... Voi parkaa. Meidän tyttö oli hivenen epäluuloinen, eikä halunnut mennä turhan lähelle, mutta mielenkiinnolla tarkkasi pukkia äidin sylistä.
  
Ihania koristeitä - lahjareki ja porojen syöttöasema! Pikku yksityiskohtia oli kaikkialla.
  
Lahjaksi pukilta sai pienen kirjasen ja Harrods-suklaakolikon pikku kangaspussissa. Nallukka on Harrodsin vuosittain vaihtuvista jouluvalikoimista - se ostettiin ylimääräisenä lahjana kotiin jääneelle pikkutytölle. Meidän tyttö rakastui siihen niin kovasti että harmittaa ettei tullut ostettua samanlaista hänelle, mutta onhan hänellä noita leluja jo yllinkyllin. Ehkä sitten ensi vuonna.
 
Ja tässä meidän pukkikuva - oikein hyvin onnistunut!
 
Oletteko te käyneet jo pukin joulupajoissa tänä vuonna? Tämä on tälläinen lapsiperheitten juttu tietenkin, ja hauska sellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails