perjantai 13. maaliskuuta 2009

Taiasta satumetsään

Pidin Iittalan Taika-sarjasta melkoisesti. Se oli koristeellinen, hauska ja nimensä mukaisesti taianomainen. Mutta nyt tämä uusi kevät-sarja iski sydämeen niin kovaa. Miten voi astiat olla kuin tauluja kerrakseen! Ja niin herkkä fiilis tuossa kuvassa. Iskikö teille? Henkilökohtaisesti ennustan tälle sarjalle vielä isompaa buumia kuin edelliselle Taika-sarjalle. Toivottavasti näitä samaan syssyyn kuuluvia sarjoja tulee vielä lisää, uusilla kuvilla ja ideoilla.Nimi sarjalle on harvinaisen osuva. Näitä kun katsoo tosiaankin tuntee hyppipomppivansa jossain maagisessa lapsuuden satumetsässä isosilmäisten ja söpöjen bambien seurassa. Ostaisin niin mielelläni tästä sarjasta vaikka mitä mutta taidan järkevyyden vuoksi jättää kauppaan. Reissailen niin paljon ettei mitään järkeä ostaa kauniita kipposia kaappiin pölyttymään kun tietää että seuraavan kerran kun muuttaa on taas kauhea tuska päättää mitä jättää minnekin. Kaikki hienot ylioppilaslahja-Iittalatkin on vielä paketeissaan vanhempien luona :(Tämä lautanen... Rakastan rakastan rakastan. Tältä lautaselta maistuisi aamu-crumpetitkin paremmalta.

4 kommenttia:

 1. Nättejä nuo kyllä ovat, mutta mulla ne jäisi varmasti koristelautasiksi.

  Pelkästään kahvikuppeina vielä kävisivät kun aamun lehteä lukee, mutta muuten ovat liian rauhattomat mun makuuni. Muumimukeistakin sitä väriä löytyy mutta ne ovat jotenkin rauhallisemmat ja niitä on kertynyt kaappiin.

  Kahden erilaisen värikkään sarjan sekoittaminen olisi varmaan aika sekamelska astiakaapissa.

  Perus Teema-sarjaa löytyy multa lautasina/kippoina mustana, valkoisena ja turkoosina + 2 beigeä lautasta. Yksiväriset ovat tarpeeksi hillityt vaikka olisivatkin turkoosit ja jos onkin jotain värikkäämpää tarjottavaa niin musta ja valkoinen ovat sopivan neutraaleja.

  En vielä vierasastiastokahvikuppeja omista joten vieraat juovat muumimukeista, tai jos vieraita on vähemmän kuin 4 niin sitten petroolin värisistä KoKoista.

  ps. Oikoluin kommenttiani niin moneen kertaan, että en tiedä onko se nyt enää yhtään selkeämpi kuin se ensimmäinen versio... Toivottavasti edes jotenkin luettava. :)

  VastaaPoista
 2. Oi! Tykkään Taika-sarjasta myös, mutten ole sitä itselleni hankkinut. Mua harmittaa kuvan pieni laaduttomuus :( Kuppien tultua markkinoille muutama vuosi sitten odotin jotain vähän parempaa, mutta petyin kun kuvista erottui pikselit turhan selvästi. Teemaa ja Bottnaa oon sitten tyytynyt keräilemään, ensimmäiseksi mainittua mustana, valkoisena ja punaisena (ja harmaata ja turkoosiakin löytyy jostain syystä). KoKoa voisi hankkia muutamia pikkukulhoja.

  Vaan on toi Bambi niin söpö että jos vaikka pari suurta mukia päätyisi hyllyyn ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana mallisto! omistan kaksi Taika-lautasta ja nuo olisi ihana myös saada

  VastaaPoista
 4. garnetice. Ymmarsin kylla sun kommenttisi niitten olevan vahan liian raiskyvia. Ajattelin muuten itsekin etta vaikka toi sarja on hieno niin ainakin ne lautaset varmaan jaisivat ihan koristeiksiksi toisaalta. Olen aina ollut sita mielta etta ruoka vaan nayttaa visuaalisesti paljon paremmalta valkoisilta simppeleilta lautasilta.

  Kahvikuppeja itse ainakin himaoitsen tuosta sarjasta eniten, ne olisivat just sopivan prameat vieraskupeiksi. Tosin itse kylla tykkaan sekotella sarjoja keskenaan, pieni sekamelskaisuus astiastossa on mun mielesta vain viehattavaa.

  bubble, Ma olen joskus tykannyt Origosta tosi paljon. Noista muista Iittalan astioista en ole niin erityisen viehattynyt. Joo tiedan kylla mita tarkotat sen kuvan pienella laaduttomuudella, se on just pikkasen liian vilkas ja suttuinen. Itse toisaalta pidan siita silti :)

  SL, Ne lautaset just on ihanan nakoisia. Ihan kuin olis taulu lautasena. Itse himoan eniten kahvikuppeja naista mallistoista tosin.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails