keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Procrastination ja pikamanikyyri

Joskus tuntuu että kun asuu ulkomailla pitkän aikaa tulee ns. kielipuoleksi. Sitä tottuu ajattelemaan sekaisesti kummallakin kielellä, valiten sanan sieltä tai tuolta riippuen minkä muistaa ensin ja mikä kuvastaa fiiliksiä parhaiten. Joidenkin käsitteiden ja sanojen kääntäminen on taas joskus aivan mahdotonta sillä suoraa käännöstä ei välttämättä ole siinä toisessa kielessä.

Procrastination on mainio esimerkki tämän päivän fiiliksistä jota ei voi oikein kunnolla kääntää suomeksi. Käännös liikkuisi jotakuinkin viivättelyn ja vitkastelun välimailla, mutta kun englannin kielen sanaan latautuu myös se omantunnon naputtaminen ja turhanpäiväisen tekemisen keksiminen ettei tarvitse aloittaa sen kaikkein tärkeimmän asian tekemistä ihan vielä mutta kohta. Vaikea selittää. Esimerkkinä käyköön että tein tässä manikyyrin, datasin turhuutta ja kirjoittelen blogia vaikka oikeasti minun tulisi perehtyä Kaakkois-Aasian työttömyyden kiehtovaan maailmaan. Ja omatuntoni naputtaa muttei saa minua siltikään kääntymään tärkeämpään työhön. Aloittamisen vaikeutta parhaimmillaan.

Jokatapauksessa innoitus postaukseeni oli niinkin yksinkertainen kuin erään tietyn tuotteen hehkutus joka tosiaankin tekee tavallisesta manikyyristä pikamanikyyrin. Itse tykkään pitää kynnet aina kunnossa ja lakattuina mutta aikaa en halua turhaan uhrata tähän. Aluslakan ja päällyslakan käyttö auttaa tietenkin pitkäkestoisuuteen ja sitäkautta lakkaan ei tarvitse käyttää aikaa usein (esim itsellä lakka kestää usein viikonkin lohkeilematta).

Image and video hosting by TinyPic Kuvassa sekalaisia manikyyrituotteita, mm. Essien aprikoosiöljy kynsinauhoille ja lasiviila, pohjalakkaa jne.

Pointti onkin siinä että niitten kynsien kuivuminen on vaan niin tajuttoman tuskistuttavaa ja mitä luultavammin ainakin yhden kynnen onnistuu rönttäämään jonnekin. Sen estämiseen PIKAKUIVATTAJA onkin vallan mainio. Lakka kosketuskelpoiseksi viidessä minuutissa ja menoksi. En käsitä miten olen koskaan aikaisemmin edes viitsinyt lakata kynsiäni joutuen varomaan niitä tuntikausia.

Kai kaikilta löytyy jo tälläinen peilikaapista? Jos ei niin kipinkapin ostoksille, tämä on nimittäin niin mainio tuote etten itse edes viitsi lakata kynsiä jos se on sattunut loppumaan. Oma kuivattajani on OPI:n tuote joka on vallan mainiosti toimiva mutta samaa asiaa ajavia tuotteita löytyy esim. LCN:ltä ja Essieltä, ja ehkäpä Mavalalta ja Trindiltäkin.

2 kommenttia:

  1. IHAnia!! Oon jo pitempään unelmoinu manikyyrissä käynnistä. Kynnet on hirveässä kunnossa :/

    VastaaPoista
  2. heh. mäkin unelmoin mutta enemmänkin pedikyyristä. pikkunakkeihin on niin vaikea ulottua ja viilata itse :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails