perjantai 27. maaliskuuta 2009

Museovierailulla

Viime viikolla muuten kävin isän kanssa ensimmäistä kertaa Victoria&Albert museossa. Hävettää oikein myöntää tämä mutta kolmen täälläasutun vuoden jälkeen olin väheksynyt museota siellä lainkaan käymättä ja kuvitellut kyseessä olevan jonkun säälittävän pikku romu-museon. Enpä taas olisikaan voinut olla vähemmän väärässä. Olen aina hehkuttanut British Museumia kaikille tutuille ja viitannut siihen aina omana lähimuseona... Joillain on omat lähipubit, mulla oli lähimuseo alle 10 min kävelymatkan päässä ja siellä tulikin käytyä aina kun oli vähän tylsää. Nykyään asun vähän kauempana (n. 30 min kävelymatka).

Jokatapauksessa takaisin asiaan. Victoria&Albert museo on aivan yhtä makea kuin British Museum ja siellä oli vaikka mitä mielenkiintoista. Bonuksena sijaitsee Natural History Museumin vieressä jossa voi käydä samalla katsomassa dinosaurukset ja jos luksus-shoppailu houkuttaa lähistöltä löytyy kaikenmaailman Chanelit sun muut että Harrods kävelymatkan etäisyydellä. Kannattaa siis käydä!Varsinainen nähtävyys jota isä ja isän kaveri vastavasten halusivat nähdä museossa oli tämä Tippoon Tiikeri, elikkä intialainen mekaaninen soittolaite rakennettu eurooppalaista syövän tiikerin muotoon. Heh, eipä taidettu brittivalloittajia siellä erityisemmin ihailla!

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails