tiistai 24. maaliskuuta 2009

Pikapostaus

Isä oli ja meni. Oli tosi hauskaa ja käytiin vaikka missä nähtävyykiä katsomassa ja ravintoloissa. En ole ostanut ruokaa yli viikkoon sillä elänyt vain isän kustantamilla illallisilla ja tuliaisruisleivillä... Jotka muuten kihlatun suosiolla avustuksella ovat ikävä kyllä lähes jo loppuneet.

Salaman raiskaamassa kuvassa viimeisin ostokseni elikkä Benettonin trenssitakki. Tälläistä olenkin etsinyt pitemmän aikaa ja voin sen vihdoinkin ruksia yli oikeasta reunasta löytyvästä ostoslistastani. Himoitsisin vielä ehkä kamelin sekä mustan värisiä trenssejä mutta tämä riittää täksi kevääksi ainakin tällä hetkellä. Jollei siis jostain halvalla löydy. Olen muuten huomannut että ihan mahdotonta löytää hyvin istuvia takkeja jos boobsit on yhtäkään sitä C-mediaania isommat. Tämäkin takki istuu rinnuksista ikävästi, varsinkin kun laitoin alle vielä villatakin. Muuten takki on siis aivan perfekto. Auttaisikohan jos nappia siirtäisi käsipelillä pikkaisen keskemmälle?

Sain tänään alustavat aikataulut kevään kokeista. Näyttää aika hyvältä jollei mitään muutoksia tule. Joka hemmetin vuosi minulle on laitettu suurin osa kokeista heti ensimmäiselle koeviikolle ja se on oikeasti aivan tuskaisen stressaavaa varsinkaan kun tietää ettei mitään uusimismahdollisuuksia ole. Jollei siis halua saada todistukseensa alhaisinta mahdollista läpipääsevää arvosanaa. Tänä vuonna onneksi kokeet on mukavasti jaotettu koko kuukauden läpi. Varsinaista stressiä aiheuttaakin tällä hetkellä kandintyö tai sen tekemättömyys ja 4 viikon päästä oleva palautuspäivä... Kevätpäivistä tämä tyttö taitaa nauttia kirjastossa oleskellen :(

2 kommenttia:

  1. Heh kiitoksia. Tuossa vielä aika luonnollinen, yleensä vedän hammashymyn jota poikaystävä aina haukkuu teennäiseksi :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails