perjantai 6. maaliskuuta 2009

Hyvää viikonloppua!!!

Muutama pikainen ilmoitusluontoinen asia.

1. Häivyn maisemista vähäksi aikaa. Ensi viikolla pitää palauttaa tärkeä kirjoitelma joten viikonlopun ja ensi viikon poistan itseni dataamasta ja annan runosuonen virrata vapaasti. 3000 sanaa jostain aiheesta en-tiedä-vielä-mistä, liittyypi kuitenkin Afrikan mikroekonomiaan.

2. Isäni tulee ensi viikolla. Sepä tietää kivaa ruisleipä/suklaa/vaatepakettia Suomesta mulle ja tietenkin kivaa yhdessäoloa. Että vielä lisää töitä koulun eteen jotten joudu sitten täällä hänen ollessa vain tekemään esseitä kouluun. Joita on vielä useampi palauttamatta ja tekemättä.

3. Blogilista kenkkuilee eikä suostu päivittymään. Toivottavasti se siitä sutjaantuu. Jos ei voi olla että poistan blogin blogilistalta ja lisään uudestaan. Jos häviää suosikeista niin johtuupi siitä. Tilailkaa sitten uudestaan jos vielä haluatte :)

4. Älkää vaan osallistuko tämän arvonnan ykköspalkinnon arvontaan :)Päivänasukuvat joita homo-Picasa ei suostu kääntämään ja joitten kanssa en ehdi nyt taistella. Takki Vila, paita Nanso, hame H&M, saappaat Clarks. Oli mulla laukkukin muttei kuvattuna :)

3 kommenttia:

 1. Mainitsin blogisi yhdessä jutussani! ihana tuo valkoinen takki

  VastaaPoista
 2. Blogilista kusee lähes kaikkiena blogien kohdalla, omista suosikeistani päivittyy listalle n. neljäsosa. Itse lopetin jo sen käytön ja siirryin bloggerin lukupalvelun käyttäjäksi.

  VastaaPoista
 3. SL, kiitos kaunis :) Tosi ihana kun mainitsit mut jutussasi! Kävinkin siellä jo tutustumassa näihin muihin mainitsemiisi blogeihin :)

  Tanya, itse olen vaan niin tottunut tuohon blogilistan käyttöön omien suosikkien luvussa. En osaisi vaihtaa joten onneks se rupesi taas toimimaan.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails