torstai 14. marraskuuta 2013

Kännykkäkuulumiset-haaste

Viime viikon kuulumispostaukseen vinkattiin että tämä olisi hauska haaste, ja mikä jottei. Ensimmäinen kerta kun teen oman haasteen, vaikka onhan erilaisiin tässä tämän blogi"uran" aikana tullut vastattua usein. Tämä on vähän tälläinen instaweek-haaste niille joilla ei ole Instagrammia tai jotka eivät muuten viitsi instakoostepostauksia tehdä.
 
Eli säännöt: Kerro viikon kuulumiset kännykkäkuvien avulla. Tee kuvista kollaasi ja avaa lauseella parilla kuvien taustaa. Jos kamerakännykkää ei löydy, toteuta kuulumiset tavallisella kameralla!
 
Mun kännykkäkuulumiset tällä viikolla:


 
1. Synttäriaamiainen (teetä ja kakkua) ja synttäriorkidea.
2. Ostin Poppy Appeal pinssin solttumieheltä Holbornissa.
3. Pret-a-Mangerissa ennen työhaastattelua tyynnyttelemässä mourumahaa. Kävin muuten kahdessa haastiksessa viikon aikana, pitäkää peukkuja.
4. Ihailtiin Covent Gardenin jouluvaloja.
5. No siellä oopperassa, synttärilahjana Wozzeck liput.
6. Käytiin katsastamassa Thor 2 elokuva - loistoleffa kuten kaikki Avengers leffat!
7. Sain lisää syntymäpäivälahjoja - Shu Uemuran ripsentaivuttimet ja Tweezermanin pinsetit on ollut kauan toivelistalla. Body Shopin tuotteet on aina kivoja ja tottakai _suklaata_.
8. Ihanan aurinkoinen päivä Lontoossa.
9. Yleensä kaupungilla käydessä tuon tuliaiseksi sushia, sillä meidän lähellä ei ole sushipaikkoja.
 

Mukaan haastan Susannan, Liisan, Onnenetsijän sekä tämän haasteen innoittajan Maireannan :) Ja muut blogilliset lukijat, napatkaa haaste tästä mukaanne vaikken teitä nimeltä maininnutkaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon haasteestaa, tää on hauska! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että innostuit! Lähtee kiertoon ..;-) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails