perjantai 29. marraskuuta 2013

Sekaisin Stokesta

Juu-u. Ollaan vähän innostuttu Stokke tuotemerkistä täällä. Tällä norjalaisella löytyy vaikka mitä kivaa vauvatavaraa, ja nyt tuntuu että suurin osa niistä löytyy täältä meiltäkin. Ollaan ihan selkeitä Stokke-faneja ja ollaan kyllä promottu Stokkea niin paljon koko vauvaryhmäläisille täällä Englannissa että ei tosikaan. Erityisesti olen tykännyt tuotteiten muunneltavuudesta ja oletetusta pitkäikäisyydestä.
 

 
 
Nyt meillä on siis Stokke Sleepi, eli pinnasänky. Ostettiin suoraan sen isompi versio, eli kehtoversio (Mini) jäi kauppaan. On tämä vaan ihana. Kätevän kokoinen, mahtuu pienempäänkin huoneeseen - esimerkiksi mahtuu vielä meidän huoneeseen tuonne syvennykseen vaikka huone englantilaistyyliin onkin melko pieni. Tämän olisi tarkoitus kestää vauvasta kouluikäiseksi lisäosien avulla, ja toivottavasti pikkusisaruksillekin ennen lopullista kahdeksi tuoliksi muutosta. Onko teillä kellään muuten tätä pinnasänkyä ja mitä lisäosia (canopy, bumper, Stoken lakanat jne.) tähän suosittelisitte?
 
 
 
 
Meiltähän löytyy vielä tuo Tripp Trapp (syöttötuoli - säädettävä tuoli) ja siihen kaikki, ihan oikeasti kaikki, lisävarusteet.
 
 
 
 
Sitten löytyy vielä MyCarrier (kantoreppu josta voisin joku kerta kirjoitella ihan oman postauksen).
 
Eli joo, ollaan ihan faneja. Eiköhän tämä Stokke-ostelu nyt ole tässä, joskin sitten seuraaville olisi kiva ostaa Stoken vaihtopöytä Care jonka saa säädettyä työpöydäksi elämän edetessä... Onke teissä ketään muuta Stokke fania?
 

4 kommenttia:

 1. Taalla toinen Stokke-lover... Meille hankittiin aikanaan ykkoselle Stokken hoitopoyta ja Sleepi, ja nyt kakkosella nayttavat edellen kuin uusilta. BabyBjornin Balance sitterin jalkeen aivan parhaat hankinnat. Minulla aikanaan lahti mopo kasista varustelun kanssa, loytyy kaikki canopysta paivapeittoihin, mutta kaytossa sangyn lisukkeista tarpeellisimmaksi on osoittautunut sangyn paadyssa roikkuva storage pocket: wipesit tms saa napparasti kaden ulottuville. Canopy on natti, kaytannollisyys sivuseikka ja bumper on tukeva ja turvallinen - isompikaan tenava ei pysty kiskomaan irti. Stokken omat lakanat ovat laadukkaat ja jamakat, mutta mina kuivausrummuttajana ja laiskana silittajana suositelen pehmeita jersey-lakanoista (DK Glovesheet, Amazonista edullisesti). Ja kannatta vilkaista Quick Brown Fox of Dulwich, heilta loytyy muotoonommeltuja Sleepi-lakanoita varikkaissa kuoseissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ihan loistavista vinkeistä! Toi DK Glovesheet menikin tilaukseen, just hyviä :) Dulwich lakanat oli kans kivoja, mut meillä löytyy noita printtejä jo sen verran lastenhuoneesta että ajattelin petivaatteita rauhoittaa. Mä menin sen verran overboard ton Tripp Trapin varustelussa, että ajattelin että tän Sleepin kanssa täytyy vähän rajoittaa tätä ostelua... Kiitoksia tosiaan vinkeistä niin tiedän vähän mitä kantsii ostaa :)

   Toi Stokke on kyl mahtava - oon tosi tyytyväinen jo nyt tähän sänkyyn eikä se oo ollut meillä kuin vasta pari päivää.

   Poista
 2. Meillä on myös tuo sama sänky, ja tykätään hirmuisesti! Reunapehmusteet ei minusta ole tarpeelliset: ne haittaavat vauvan näkyvyyttäkin. Lisäksi ainakin täällä Hollannissa suositellaan, ettei reunapehmusteita käytetä ollenkaan (tukehtumisvaara). Kannattaa muuten varautua siihenkin, ettei lapsi suostu enää isompana nukkumaan tuossa "vauvojen sängyssä" vaan haluaa "isojen lasten sänkyyn". Muutamat kaverini ovat kertoneet niin! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivotaan että meillä lapsi suostuu tuossa sängyssä nukkumaan - mies jo maalaili että vauva nukkuu siinä ainakin 7 vuotiaaksi saakka... Nähdään sit :)

   Briteissäkään ei niitä suositella, ja itse oon niitä välttänyt kun tykkään että vauva näkee meidät halutessaan (tuntuu rauhoittavan häntä), mut nyt tuo meidän ikiliikkuja kolauttelee päätään turhan usein niihin laitoihin niin oon sitäkin miettinyt. Tuskin sitä kuitenkaan ostan, se tuntuu näistä Sleepi-lisävarusteista ehkä kaikista turhimmalta tuotteelta.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails