sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Sisustus- ja puutarhaideoita messuilta ja pohdintaa omasta kodista

Poikettiin eilen Ideal Home Show messuilla fiilistelemässä sisustusta ja puutarharakennelmia (ja vähän kaikenlaista messusälää jota tuli ostettua ihan liikaa...). No mut, ihan hyviä ideoita sieltä löytyi, ja ehkä jotain jäisi käyttöön meilläkin.
 
Mentiin messuille itseasiassa moikkaamaan kaveria joka maahantuo näitä suomalaisia puutarhatuoleja. Harmi että nämä Nordeck tuolit ei millään kyllä mahdu meidän puutarhaan, niissä olisi mukava paistatella päivää. Mukava niissä oli istua!
 

 

Tekstiileillä ja kalusteilla väriä city-puutarhaan, ihan kivalta näyttää. Erityisesti tykkäsin punaisten kalusteiden kuvan minitakasta - aika hauskahan se oisi illanhämyssä ihastella elävää tulta omalla pihalla, vaikka sitten noin tylsän paloturvallisella tavalla. Violetin kalusteiden puutarha näytti tyylikkäältä, ja erityisesti minulle iski silmään tuo puutarhapöytä. Tuollainen olisi varmasti helppo tehdä itsekin. Tarvitaan vain lava, valkoista maalia, irtopyörät vaikka Ikeasta, muutamia purnukoita ja yrttejä sun muita kasveja.




Ekassa kuvassa tykkäsin värimaailmasta. Harmaata ja hiekkaa, rauhallista ja ihanaa. Kivetykset oli kivan näköisesti tehdyt. Tokan kuvan lattia oli kanssa aika kivasti tehty, tuommoiset ruoho/kivetysportaat.





Mä oon aina haaveillut puutarhasta jonne saisi tuollaisen pienen hämyisen pakopaikan. Tuohon kehikkoon kun kasvattaisi (muutaman vuoden projektilla) köynnöksiä sun muita, siitä tulisi vehreä hämyinen salainen puutarhapallo. Jossa voisi istua päivät pitkät, ainakin kun ei sataisi ihan kaatamalla. Tai ehkä silloinkin jos kasvistoa olisi tarpeeksi. Kakkoskuva oli muuten vaan hauska, siinäpä sitä kierrätystä vanhoille romupianoille.





Ja sit viimeisenä lapsille... Mun pieni sisäinen lapsi innostui noista ihan täysillä. Firma on Master Wishmakers. Oikeasti, kuinka siistiä olisi jos olisi tuollainen ollut oman pihan perällä?




 
Okei, suurin osa näistä puutarhaideoista oli lähinnä puutarhaideoita miljonääreille. Sitä lottovoittoa odotellessa voihan näitäkin ihailla...

Otin kuvia myös sisustushuoneista. Tykkäsin makkarin ja olohuoneen kattolampuista, ehkä jotain samanlaista löytyisi meillekin. Kylppärin valkoiset laatat ja mustat saumat miellyttää silmää, ehkä sit tulevaan asuntoon... Kylppärin aika makeat peilit ikkunankarmeista tehtyinä miellytti kanssa silmää. Olohuoneen mustat taulunkehykset ja mustavalkoiset kuvat miellyttivät kanssa. Oon joskus nähnyt jossain sisustuslehdessä/blogissa seinän jossa noita oli lattiasta kattoon - aika näyttävän näköinen jos siihen sopiva seinä talosta löytyy.






 
 
Viime vuoden messuista ja nimenomaan puutarhaideoista kirjoittelin täällä, jos innostutte vilkaisemaan. Tuli itsekin vilkaistua sitä, sillä tämän vuoden kesäsuunnitelmissa oli oman puutarhan laitto. Saa nähdä, sisätiloissa olisi vielä reippaasti hommaa, ehditäänkö puutarhaa hommailemaan ollenkaan. Se oli nimittäin suunnitelmissa viime vuonnakin... Ja se on edelleen oikea murheenkryyni, oikea naapuruston häpeäpilkku.

Meillä on ollut sisustus nyt paljon mielessä viime vuoden aikana, ja aika paljon on täällä meillä tapahtunutkin. Voisin kuvailla joku kerta meidän nurkkia, sitä on nimittäin joskus toivottu. Nykyään, pitkän ja aika piinallisen työrupeaman jälkeen, täällä meillä alkaa pikkuhiljaa näyttää kivalta. Ja ihan oikeitten aikuisten kodilta, eikä vaan opiskelijakämpältä jossa kaikki on perittyä eriparisutta. Mut on täälä vielä paljon työtä, eikä se tunnu ikinä loppuvan! Case in point, viime viikon makkariepisodi... Huoh. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Huone kerrallaan.

2 kommenttia:

  1. No katselinkin noita tuoleja, että onpas suomalaisen näköisiä... :) Teillä taisi olla vähän onnistuneempi messureissu, kuin meillä, meillä ei nyt niin hirveästi jäänyt käteen. Meidän tunnelmista blogin puolella lisää heti tiistaiaamusta... Ajattelin säästellä puutarhakuvia myöhemmäksi, mutta sulla on niin paljon paremmat kuvat, että taidan unohtaa koko jutun :) Tuon pyöreän metallipuutarhamajan pullolattia oli muuten aika makea! Mies innostui saunoista, meille kuulemma tulee sellainen pihalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ... mut vähän epäonnistunut lompakolle... Heh, oli taas tarkoitus ettei osteta oikein mitään, mut mut jäätiin sit nalkkiin niitten kaikkien yläkerran TV-shopmaisten esittelyjen jälkeen :D Kävinkin katsomassa sun messukertomuksen sun blogista jo, sori en ehtinyt kyl kommentoida sinne sulle, mut kuulosti just tyypilliseltä lapsiperheen matkalta, heh. Semmosta se taitaa olla aika usein :) Pullolattiaa en muuten ees huomannut, olin niin ton pallon lumoissa :D Saunoja me kateltiin viime vuonna, ne oli kyl aika makeita siellä!

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails