sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lastenvahtina viikonloppuna

Tänä viikonloppuna olikin melkoista vilkettä ja vilskettä kun vahdittiin miehen siskonpoikia - vanhemmat häippäisivät 10-vuotis hääpäiviään viettämään romanttiseen maalaishotelliin ja me jäimme kahta viiriötä viihdyttämään.
 Lauantaina käytiin isoisän kanssa lounaalla ja illalla katseltiin yhdessä Shark Tales. Sunnuntaina ajateltiin että tehdään jotain kivaa, eli pidettiin pienimuotoiset lettukestit. Pienet apurit avuliaasti sekoittelivat taikinaa (jonka toki tein edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään) ja odottelivat lettuja kieli pitkällä breakfast baarin äärellä.Kunhan pienemmät ja isompi poika saivat letuista tarpeekseen ehti tämäkin kokki herkuttelemaan ja testailemaan erilaisia täytteitä. Parasta letunpainiketta on sokeri sitruunamehun kanssa!

Iltapäivällä vietiin vielä pojat puistoon purkamaan energiaa että vanhemmat ehtivät rauhassa purkaa matkatavarat (ja siivoilla ne lettukestien jäljet, heh).
 
 

 
takki Benetton / pipo Missoni / huivi Eric Bombard / aurinkolasit Ray-Ban / farkut H&M / kengät UGG Australia
 
Tässä muuten vähän parempi kuva uudesta takista. Ehkä pikkaisen snadi, mutta ajttelin että ensi talvena olen taas vähän timmimmässä kunnossa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails