tiistai 8. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 Part 1

Näitä vuosikatsauksia on hauska tehdä niin näkee vähän mitä sitä on tullut tehtyä vuoden aikana. Tänä vuonna en tehnyt mitään kovinkaan ihmeellistä, mutta nautin työnteon lomassa kaikenlaisesta pienestä.


Uusivuosi toivotettiin tervetulleeksi Thamesin rannalla katsellen Lontoon ilotulituksia. Tammikuussa kirjoittelin muunmuassa meidän wedding receptionista täällä Englannissa ja  meidän rakkaustarinasta, ja kivasta kahvilasta Lontoossa, ja kävin työhaastatteluissa, menin Suomeen lomalle ja äänestin täällä Lontoossa.


Helmikuussa aloitin uudet työt, joissa olenkin jo ollut nyt koko vuoden, tosin koko ajan jotain parempaa etsien. Helmikuussa käytiin myös ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Alpeilla lomalla. Oli aivan mahtavaa, asuttiin isossa chaletissa ja käytiin joka päivä laskemassa. Lontoossa satoi lunta ja tein lumiukon, kirjoittelin Brittiläisestä työnhakemisesta, ja omasta Lontoon lempitorista, Spitalfieldsistä.


Maaliskuussa kirjoittelin muisteluja häämatkasta, siitä kun ei tullut silloin ajallaan kirjoiteltua. Kirjoittelin myös englantilaisesta rakentamisesta, Briteissä ystävien saamisesta, ja kivoista blogeista. Innostuin taas viulunsoittamisesta, ostin H&M:n Marni-sandaalit, ja ihastuin Lontoon kanaaleihin ja asuntoveneisiin.


Huhtikuussa kävin Harrodsin Laduree-kahvilassa vanhan kaverin kanssa, ja Borough marketilla toisen kaverin kanssa. Kävin myös ensimmäistä kertaa Lontoon akvaariossa, ja tuntui että kävin ihan liikaa ulkona syömässä.


Toukokuussa kirjoittelin mitä suomalaista on tullutkaan tänne raahattua, ja Suomiyhteyksien säilymisestä, syötin kanoja, vietettiin miehen syntymäpäiviä, ja kävin kaverin kanssa Greenwichissä ja meille ennustettiin kaikenlaista.


Kesäkuussa kävin Portobello marketilla, läheisessä kartanossa tutustumassa, Diamond-jubileessa, ja kirjoittelin kivoista ja ikävistä asioista Lontoossa.
Jos sit viikonloppuna ehtisi sen toisen osan vuotta kirjoittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails