keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uudella kesämökillä

Nappasin pari kuvaa vanhempien uudesta kesämökistä. Itseasiassa, kesämökki ei ole kyllä kovin oikeanlainen sana kuvaamaan tätä paikkaa, sillä paikka on ihan kokovuotiseen asuinkäyttöön, sopivan kokoinen majoittamaan isommankin perheen, eikä kovinkaan mökkimäinen. Miehen kera ollaankin ristitty se log cabiniksi, eli hirsimökiksi.


Erillinen saunamökki löytyy suoraan siitä meren rannalta, sieltä löytyy iso savusauna ja pieni infrapunasauna, sekä grillikatos grillin kera. Takana oleva rakennus on se varsinainen asuintila.
Kivat maisemat - kairattiin (tai mies ja isä, en minä) tuonne rannalle avanto, jossa mies kävi sitten illemmalla avantouimassa.Asuinmökkiin mahtuu isompikin porukka ja takan ääressä oli mahtava istuskella. Siinä tulikin vietettyä pari iltaa.

Tässä se avanto nyt on. Mies kävi ensimmäistä kertaa avantouimassa ja halusi ehdottomasti kuvamateriaalia Facebookkiin liitettäväksi. Noh, heh, en sitten onnistunut ottamaan yhtäkään kuvaa siinä sählätessäni salaman kanssa ja nauraessani kiljuvalle miehelle. Pikaisen saunalämmittelyn jälkeen hän joutui siis käymään avannossa toisen kerran. Kuulemma olisi halunnut käydä muutenkin eli ei haitannut.

Kovasti on kuulemma jo suunnitelmia hirsimökille kesän varalta - paljon bileitä ja vanhempien kavereita on sinne tulossa viettämään aikaa. Ja kuulemma velikin on varannut ainakin yhden viikonlopun omalle kaveriporukalleen. Ehkä mekin sinne mahdumme jossain vaiheessa?

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, nyt tuli ihan hirveä hinku päästä mökkeilemään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Odotan kyllä ensi kesää - kunhan porukat ovat vähän saaneet paikkaa sisustettua ja kesäsäällä toi tulee olemaan varmasti avian mahtava paikka.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails