tiistai 22. tammikuuta 2013

Lontoo Lumessa

Vaikka nyt täällä onkin tullut lunta, ei Lontoo olekaan ihan vielä ainakaan täydessä kaaoksessa. Pääsin jopa töihin, eikä junat ole olleet kuin 15 minuuttia myöhässä. Nythän lumi alkaa jo pikkuhiljaa sulamaan loskaksi, mutta vähän vielä piristystä riittää puissa ja maisemissa.
 


 
Sunnuntaina en jaksanut lähteä lumisateeseen kävelylle, onhan sitä lunta nähty ihan yltäkyllin jo tässä vuosien varrella, mutta eilen lounaalle sattui sopivast auringonpaiste ja ajattelin käydä nauttimassa ilmasta ennenkuin lumi muuttuu täysin loskaksi. Työpäivän aikana paean kätevästi kävelemään Regent's Canalilla, nättiä.
 
 
 
 
Minusta muuten Englannissa tuntuu aina kylmemmältä kuin Suomessa - parinkymmenen asteen pakkasenkin kestää kun vain laittaa tarpeeksi päälle, mutta täällä kostea ilma ja tuuli hytisyttää luita ja ytimiä vaikka mitä pukisi.
 
Takki: Benetton
 
Nyt kuitenkin tämän talven uuden tulemisen kunniaksi ostin uuden talvitakin -vihdoinkin minultakin löytyy untuvatakki! Benettonin alesta, mielestäni näppärä ja perusuntsikoita vähän mielenkiintoisempi. Tosin, totuttuun tyyliin näin heti seuraavana päivänä toisen untsikan joka olisi miellyttänyt silmää myöskin, ehkä jopa enemmän... Mies ei muuten tykkää tästä, kuulemma tuo kaulus on typerä. Mitäs te ootte mieltä?

2 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä, Lontoossa tuntuu aina kylmemmältä kuin Suomessa. Se on varmaan tämä kosteus, joka pureutuu luihin ja ytimiin! brr...

  Mun mielestä toi takki on ihanan lämpimän ja mukavan oloinen. Ja kaulus erottaa sen ns. persu-untuvatakki massasta. ;]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tama takki oli just kivannakoinen, juuri tuon kauluksen takia. Ja muutenkin, oon taalla kylmissa oloissa unelmoinut untsikasta koko talven... Nyt loytyy! En ookkaan uutta talvitakkia ostanut vuosiin, alkaa jo kyllastyttaan se vanha musta, joten taa uus tummansininen piristaa vahan :-)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails