sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 Part 2

Ja sit tama 2012 loppu osa heinäkuusta joulukuuhun. Viime viikko meni ihan hujauksessa ohi enkä tosiaan tänne ehtinyt kirjoittelemaan, mutta nyt on viikonloppu levätty ja patterit ladattu.Heinäkuussa olin Suomessa parin viikon lomalla enkä kirjoitellut blogiin mitään. Sen jälkeen ehdin käymään omissa maisterivalmistujaisissa, Somerset Housessa kuuntelemassa fadoa, sain käteeni vihdoinkin valokuvakirjan omista häistä, vietimme omia paperihäitä Michelin ravintolassa syöden, ja pääsimme katsomaan olympialaisten judoa Excel Centerissä.Elokuussa en oikein kirjoitellut mitään tänne blogiin. Veljeni oli täällä käymässä, joten taisin viettää hänen ja hänen tyttöystävänsä kanssa aikaa. Nautin olympialaisista täysin rinnoin. Kirjoittelin kyllä mitä suomalaisia herkkuja löytää tältä Briteistä/Lontoosta ja sain paljon hyviä vinkkejä!Syyskuussa fiilistelin paralympialaisia. Kävin olympiastadionilla katsomassa Oscar Pistoriusta, David Weiria ja Loe-Pekka Tähteä, ihan mahtavaa, ja sain kuulla Maamme-laulua soitettavan 80,000 päisen yleisön edessä. Kävin katsomassa paralympialaisten maratonia kaverin kanssa ja kuvailemassa Lontoota uudella kameralla. Sain valmistujaiskuvat.


Loka- ja marraskuussa en kirjoitellut mitään. Käytiin lokakuussa keilaamassa bloggailevien Suomityttöjen kera, ja sitten minulta hajosi tietokone. Olin marraskuussa todella kipeä ja otin parin viikon sairasloman töistä.


Joulukuussa tänne palattua innostuin kirjoittelemaan joulujutuista melko paljonkin - tuli myös käytyä Suomessa jouluna, ja oli aivan mahtavaa päästä suomalaisen joulupöydän ääreen taas parin vuoden tauon kuluttua. Niinjoo, ja kävinhän mina suomalaisissa pikkujouluissa Annikan luona, oli kivaa.

Etta sellainen vuosi! Ei mitään elämää suurempaa, mutta kivaa meininkiä ympäri vuoden (no ehkä ei marraskuussa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails