torstai 25. maaliskuuta 2010

Kevät tulloo

... ja niin tulloo myös tenttikausi. 

Tässä hienoja makroekonomisia malleja päähäni paukautellen ja matikanlaskuja vääntäen olen saanut lahjakkaasti kulutettua aikaani. Mökkihöperyys on oven takana - viimeisen viikon aikana olen poistunut asunnostani käymään kaksi kertaa ruokakaupassa ja kerran elokuvissa. Yllättävää kuinka paljon sitä aikaa menee opiskeluun. En lue kuin ehkä 6 kunnon tuntia päivässä, mutta kaikkeen muuhun (kuten teetaukoihin, ruoan laittamiseen ja silmien lepuuttamiseen) menee aikaa luvattoman paljon. Tavoitteena on ollut lukea 8 tuntia päivässä, mutta aivan niille maille ei olla vielä päästy. Ehkä sitten viimeisellä viikolla ennen kokeita tuntimäärät kohonevat paniikinomaisesti. Vielä tuntuu hyvältä, parin viikon päästä ei varmaankaan. Nyt vaan toivon että olisin vuoden aikana opiskellut vähän ahkerammin.

Minulla on siis kaksi koetta vähän alle kolmen viikon kuluttua, ekana matikankoe joka on melkeinpä plakkarissa jos vain jaksan laskeskella vähän esimerkkilaskuja. Toinen koe onkin painajaismaisempi ja pikkutarkkaa hallintaa vaatima makroekonomia. Tulin nyt lukujen välissä tänne nettiin tekemään vähän muita töitä ja arvatkaapa paljonko olen saanut tässä tunnin aikana mitään tehtyä. No niinpä, en mitään.



Piuha pois ja takaisin laskujen pariin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails