tiistai 17. tammikuuta 2012

Kotona taas

Suomenloma on nyt päättynyt ja eilen pääsin kotiin pitkän matkan päätteeksi. Koti-Suomessa tuli nähtyä kavereita, käytyä mummolassa, shoppailtiin äidin kanssa ja syötiin lähinnä ruisleipää, joulutorttuja, karjalanpiirakoita, Oltermannia, Wigrenin sinappia ja riistaa. Oli kiva taas käydä Suomessa pitkästä aikaa, latailla akkuja, puhua suomea ja päästä juttelemaan sukulaisten ja kavereiden kanssa. Nyt taas jaksaa täällä Englannissakin. Mukanani toin hirmuisesti suklaata, aivan älyttömän määrän (varmaankin n. 5kg), vähäsen ruisleipiä ja karjalanpiirakoita, pari kiloa Oltermannia, sitä sinappia, muutaman kilon riistaa ja muutaman paketillisen Jenkki-purkkaa. Ja lemppari-irtokarkkeja - naperoita ja mustia autoja. 




Tällä kertaa niitten tavallisten ruokatuliaisten kanssa tuli myös pientä ekstraa. Afrikan Tähti -peliä olen jo tänne havitellut vaikka kuinka kauan. Miehelle tuliaiseksi How to Marry a Finnish Girl (vaikkakin näin meidän olosuhteissa kirja onkin auttamatta myöhässä) ja itselle Matkalla. Kotona odotteli myös yllätyspaketti Japanista. Vanhalta host-perheeltä tuli meille onnittelut häiden johdosta ja pari pientä lahjaa. Tämä nyt oli vähän tälläinen päivitys, mutta eiköhän tähän bloggaamiseenkin saa taas puhtia kunhan saan nuo kaikki tavarat ja Suomesta tuodut uudet vaatteet paikoilleen ja lomafiilikset tästä kaikkoavat. Mutta ennenkuin siihen todenteolla ryhdytään, tänään illalla voisi yrittää suostutella tuota miehekettä pelailemaan!

3 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla millainen on kirja How to Marry a Finnish Girla?
    Olen jostakin lukenut tuosta kirjasta pikaisesti jotain ja luin kai niin pikaisesti että unohdin!
    Martti Ahtisaaresta kertova kirja kuulostaa mielenkiintoiselta. Tykkään elämänkerta kirjoista.
    Helmikuussa menee joku kuin minä käymään Suomessa ja saan silloin sitä mitä tilaan...eli Cutrin tuoksutonta hiuslakkaa, Fazerin sinistä ja Turun sinappia ja .....
    Ostin Lontoosta viimeeksi Boots'ilta tuoksutonta hiuslakkaa ja oli super hinta mutta se ottaa henkeen vaikkei sellaista tuoksua olekaan ja se ei pidä kovin hyvin mutta "hintansa väärtti" on ja ostan varmaan uudestaankin.
    -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ajattelin tehdä tänne pienen postauksen tuosta kirjasta, johka tuo mies ehtii edes sitä vähän lukea. Se on ihan hauska ja siinä on joitain hyviä huomioita, mutta vähän puolhuolimattomasti kirjoitettu. Maksoi 25,90€ ja mun mielestä laatu/hinta ei kyllä kohtaa. Mut, ehkä se uppoaa mieheen paremmin kuin minuun. Martti Ahtisaari- kirja muuten on tosi mielenkiintoinen! Mä en oo aikaisemmin viitsinyt lukea elämänkertoja, mut tämä on tosi hyvä. Eli sitä ehdottomasti suosittelen, jos ollenkaan Ahtisaaren elämä kiinnostaa.

      Poista
  2. ...jäi "muu" sana pois..siis minä en mene Suomeen helmikuussa vaan joku muu...
    -Anne

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails