perjantai 5. kesäkuuta 2009

Salaisia ostoksia

Eilen tuli käytyä paikallisessa sample-myyjäisissä Brick Lanella. Aivan älyttömästi kaikennäköistä, designer-kamaa ja nuoria suunnittelijoita. Tykkäsin kovasti. Mukaan tarttui linnunhäkkikoru, Burberryn huivi ja musta nahkalaukku. Tilaisuus oli siitä kiva että siellä oli kamaa halvoista £10 mekoista hyvinkin kalliisiin (vaikkakin roimalla alennuksella niitä myytiinkin) Fendin, Diorin sun muitten laukkuihin. Itseä innosti enemmänkin asustepuoli (ja halvempi puoli), ja pintapuolisesti valikoimaa tarkasteltua vaaterekeistä ei löytynyt mitään. Monet latasivat tosin kauheita kasoja kassalla eli oli siellä kai jotain hyvää kamaakin.

Klikkaa tänne jos haluat tietää lisää tapahtumasta ja tulevista tapahtumista. Myyjäiset jatkuu vielä viikonlopun yli, eli sinne jos innostaa!
7 kommenttia:

 1. Haa, kiitti vinkistä, suuntaanpa lauantaina tuonne :)

  ps. love the scarf!

  VastaaPoista
 2. Lintuhäkkikoru on jotain ihan parasta<3 Täällä on Seppälässä ollu vähän samantapasia, mutta en halunnu maksaa siitä kymppiä. Eri asia jos ois joku ihan kunnon laatujuttu. Ja kun ei se ollu läheskään yhtä hieno kun toi :P

  VastaaPoista
 3. Oliko noita huiveja siellä paljonkin? Mitä tuo kustansi?
  t. kohta lähdössä :)

  VastaaPoista
 4. Sori ei tullut vastattua aikaisemmin Johanna! Olin viikonlopun Watfordissa haissa, ja tulin vasta tanaan takaisin. Noita huiveja oli ainakin torstaina aika monta, ja oli myos samanlaisia kerma-pohjalla ja vihreilla raidoilla (jotka oli kyl herkullisia, mut itse tarvitsin mustanpuhuvan huivin). Toivottavasti loytyi viela viikonloppunakin!

  bubble, minakin nain noita linnunhakkikoruja aika monessa blogissa silloin muutama kuukausi sitten ja tykkasin kyl kovasti. Sen jalkeen onkin ollut tuollainen takaraivossa! Tykkaan kylla tosta, se oli joku nuori nainen joka naita vaansi, kivempi ostaa nuorilta suunnittelijoilta kuin ison ketjun Kiina-tuotantoa :) Kihlatulta tuli kylla kuittia etta tyhma koru... mut se ei taas tajua mitaan naista jutuista :D

  VastaaPoista
 5. Kävin siellä ja ostin huivin, kuten blogista näkyy ;)
  Jäin vain ihmettelemään nyt, että onkohan tuo sun huivi sama kuin mun oma..kun sun oma näyttää jotenkin vaaleammalta kuin mun...myyjä kyllä sanoi, ettei heillä ole ollut kuin tuota musta-harmaata sekä sitten sitä vihreä-beessiä. Eli kai se on sama huivi..jotenkin tuo sun oma vain näyttää vaaleammalta (ja kivemmalta ;)
  Kiitti muuten vielä tästä vinkistä, oli kiva lauantaiaktiviteetti! :)

  VastaaPoista
 6. Heh, mä kävinkin itseasiassa jo vilkuilemassa sun blogista löytyikö huivia ja siellähän se :) Juu, tossa mun kuvassa huivi näyttää vaaleammalta kuin se oikeastaan onkaan, se on kyl aika tumma oikeasti. Eli on se just se sama. Mä kyllä tykkään siitä tummanakin :)

  En tiedä huomasitko mutta kannattaa ilmoittautua noitten postituslistalle sillä noita myyjäisiä on useampia vuodessa!

  VastaaPoista
 7. Juu huomasin ja yritinkin ilmottautua sinne, mutta nettisivu antoi toissapäivänä ainakin vain erroria.. Täytyy yrittää toiste uudelleen :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails