maanantai 8. kesäkuuta 2009

L'Occitane Shea Butter Hand CreamYksi lempi-käsirasvoistani. L'Occitanen Shea Butter Hand Cream todellakin toimii ja hoitaa kuivaa isoa tehokkaasti. Itselläni on kroonisen kuivat kädet, joiden iho helposti alkaa kuivuudesta jopa halkeilemaan ja silloin harvoin kun on kova stressi päällä (esim. viime toukokuussa) sormieni väliin muodostuu atooppista ihottumaa. Tätä tunnollisesti levitettäessä kuivuus häviää ja ihottuma helpottuu selkeästi.

Hyväksi tämän tuotteen tekevät raaka-aineet, teho ja tuoksu. Tärkeintä aineosaa, eli karite-voita (shea butter) löytyy tuotteesta 20%, eli varsin mukava määrä. Karitevoihan on pitkään tunnettu ja käytetty luontainen tuote, joka toimii erinomaisena kosteuttajana iholle ja vaikkapa hiuksille. Se myös hoitaa ihoa vitamiinipitoisuudellaan (A, E ja F) auttaen arpiin, epätasaisuuteen ja ryppyjen enneltaehkäisyyn. Hyvät raaka-aineet selittävätkin pitkälti tuotteen erinomaisen tehon - se kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tämän käsirasvan tuoksu on myös miellyttävän kukkainen ja hunajainen, toisin kuin monien muiden voimakkaasti kosteuttavien käsirasvojen.

Miinuspuolia tuotteesta löytyy muutama joten aivan täyttä kymppiä tuote ei saa. Suurin on varmaankin melkoisen korkea hinta (£16,5), joka pikkaisen saa miettimään kannattaako tähän sijoittaa näinkin paljoa. Halvempiakin, yhtä hyvin toimivia löytyy, tosin ne eivät tuoksu aivan yhtä herkullisilta kuin tämä L'Occitanen voide. Voide on myös hivenen jankkia ja vaikka imeytyykin kohtuullisen nopeasti jättää kädet pikkaisen tahmaisiksi. Itse tosin käytän tätä vain nukkumaan mennessä joten minua tämä ei haittaa.

Suosittelen kuiville käsille, varsinkin yökäyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails