perjantai 14. marraskuuta 2014

Synttäreillä ja vauvan asu

En tainnutkaan täällä mainita mutta jälleen viime viikolla paukkuivat ikävuodet. En sen ihmeellisemmin asiaa juhlistanut, söin aamulla suklaakakkua, olin normaalisti töissä, mutta jätin sen sentään ilta-networkingit väliin ja painuin aikaisin kotiin syömään lisää kakkua. Mies teki hampurilaisia meille, niitä kun pyysin. Sain mieheltä muutamia kivoja lahjoja, muunmuassa maailman söpöimmän hiirimaton joka sulostuttaa nyt työpöytääni työpaikalla.
 
 

 
 
En niin välitä synttärien juhlinnasta, tai isoista juhlista niinkään, ja tänä vuonna kun syntymäpäivä sattui keskelle viikkoa oli vielä vähemmän juhlafiilis. Viikonloppuna käytiin anoppilassa lounaalla, ja sain vähän lisää lahjoja, ja siinäpä se. Leikittiin vauvan kanssa ja syötiin suklaita - rentouttava sunnuntai. Maanantaina pääsinkin takaisin työhön ja ihastelin uutta hiirimattoani. Se pääsikin jopa Instagrammiini kuvattavaksi.
 

 
 
Vauvan päivänasuja on muuten kiva kuvailla - ja niitä on tänne joskus pyydeltykin. Vauva muuten vieläkin mahtuu joihinkin 6-12kk ikäisille tarkoitettuihin vaatteisiin, kuten tuohon takkiin ja liiviin - en valita, ne ovat yksiä lemppareitani, joten kiva että hän voi pitää niitä vähän pitempään. Pompom-hattu on myös yksi lemppareistani, ja minulla on yksi tismalleen samanlainen. Viime talvena laitettiin aina silloin tällöin samat pipot... Äiti ja vauva, matchy matchy :)


6 kommenttia:

  1. Voi vitsit tuo pipo on ihana! :) Ja tietysti paljon onnea sinulle!

    VastaaPoista
  2. Myohaiset onnittelut :) Munkin on pakko kommentoida - tuo pipo on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tosta piposta, mä saan siitä aina kauheasti kommentteja kadulla, se on kuulemma kauhean hassun näköinen se pompom :)

      Poista
  3. Siis ihan mielettömän hieno tuo ensimmäinen kuva!! Ihanan syksyiset sävyt ja niiiiin suloinen tyttö! <3 Kuvasta voisi tehdä taulun :)
    xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä aina joskus printtailen näitä kuvia, ja toi vois tosiaan mennä seuraavaan printtijonoon :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails