maanantai 10. marraskuuta 2008

25v!

Syntymäpäiväni kunniaksi lähdimme poikaystävän kanssa Pariisiin muutaman päivän matkalle. Aivan uskomattoman upea matka ja tapahtui jos vaikka mitä tällä matkalla. Alku ei tosin ollut kovin lupaava sillä poikaystävä huomasi hukanneensa passinsa asemalle saavuttuamme ja lähti paniikissa juosten etsimään passipussiaan. Onni oli kuitenkin matkassa ja pussin oli poiminut walesilainen miekkonen joka oli viemässä passia poliisiasemalle. Poikaystävä bongasi passipussinsa tämän kädessä ennenkuin miekkonen oli ehtinyt poistua paikalta ja oli kuulemma ollut niin huojentunut että halasi hämmentynyttä miestä useampaan kertaan. Onneksi löytyi ja ehdittiin junaan, olisi muuten jäänyt kaikki kiva kokematta.

Pariisissa siis käytiin perusturistipaikoilla pyörähtämässä, nähtiin Louvret sun muut ja shoppailtiin Champs Elysèen varrella. Vietettiin laatuaikaa, syötiin ihanissa pikkuravintoloissa ja solkattiin ranskaa. Varsinainen kohokohta koko reissulla oli kuitenkin synttäri-iltana kun poikaystävä kosi Riemukaaren edessä... Tuli aivan täytenä yllätyksenä ja oli uskomattoman romanttinen tunnelma kauniisti valaistun Pariisin keskellä. Vieläkin hymyilyttää kun muistelen tuota hetkeä. Enkä käsitä miten hän osasikaan valita niin täydellisen kihlasormuksenkin; yksinkertainen mutta elegantti ja oikean kokoinen. Sormus on todella kaunis enkä saa silmiäni irti siitä. Ja hän vielä pelkäsi etten pitäisi siitä! Ja kosintaan vastasin kyllä, vaikka häitä ei olekaan tiedossa vielä pitkään aikaan :)

Oikein onnistunut matka siis. Nyt vaan täytyy paiskia hommia että saa viime viikolta jääneet rästiduunit hoidettua kuntoon, tällä viikolla on nimittäin pari deadlinea. Huomenna kuvapostausta reissusta ja vinkkejä Pariisiin matkaaville kivoista paikoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails