perjantai 14. kesäkuuta 2013

Rakkauspakkaus tuli taloon

Viime viikon keskiviikkona, 5. kesäkuuta 16:58, syntyi tyttäreni, 3380g ja kahdeksan pistettä. Mies käski avaamaan silmäni ja lääkäri esitteli suurisilmäisen tyttäreni sanoin Mom, meet your baby. Lauantai-iltana pääsimme viimein kotiin ja harjoittelemaan tätä uutta arkielämää - pitkiä ja unettomia öitä ja monia päivittäisiä nokkaunia.Maanantaina lähdettiin sairaalaan käynnistykseen. Aika pitkä ja vaikea synnytys joka päättyi pihteihin, ja jälkikomplikaatioitten takia jouduttiin jäämään sairaalaan useammaksi päiväksi. Launtai-iltana meidät päästettiin vihdoin pois. Molemmat olimme melkoisen murjottuja, pieni onneksi paremmassa kunnossa kuin äiti.

Pikkuhiljaa alkaa olo palaamaan normaaliksi ja ollaan käyty pienillä päiväretkillä kaupoissa ja muuallakin. Muuten aika on mennyt melkoisen vauvahuuruisissa tunnelmissa - aika tuntuu katoavan sinne vaipanvaihtoihin, pukluihin, syöttämiseen ja halailuun.

Enköhän ennätä blogiinkin tästä, ainakin silloin tällöin, sillä useampikin vauvanhuuruinen postaus kutkuttelee näppäimiä!

32 kommenttia:

 1. Onnea oikein paljon! En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt oli pakko! Ihana blogi, asuin ennen Englannissa niin mukava lukea.

  Katri, Auckland NZ

  VastaaPoista
 2. Onnea äidille, onnea isälle ja erityisesti perheenlisälle täältä naapurisaarelta ♥

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis pikku prinsessa! Onnea kovasti koko perheelle! Harmi että noi synnytykset ei aina mene ihan käsikirjoituksen mukaan mutta rankka urakka palkittiin lopulta! Mäkään en ole aiemmin kommentoinut sun blogia mutta käynyt täällä kurkkimassa kun oma Lontooseen muutto lähestymässä ja etsinyt aiheesta blogeja. Aivan ihana ja lämminhenkinen tää sun blogi :-) Nauttikaahan vauva-ajasta täysin rinnoin :-)

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan tosiaan - lähdin aika avoimin mielin ja synnytyssuunnitelma oli aika vähävaatimuksinen, mut siitä ei tosiaankaan toteutunut yhtikäs mitään... Noh, parempi onni ens kerralla!

   Poista
 4. Paljon onnea ihanasta tyttärestä! Ja tsemppiä äidille palautumiseen sekä henkisesti, että fyysisesti. Hankalan ja jokseenkin epäonnisen (toki tulos ei ollut sitä ;)) synnytyksen kokeneena tiedän, että siinä voi mennä hetki, mutta aika helpottaa :) Ihania, vauvantuoksuisia päiviä koko perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) kyllä tama alkaa pikkuhiljaa helpottamaan. Varsinkin kun fyysinenkin olo on nyt paljon parempi niin on helpompi pysyä positiivisena :)

   Poista
 5. Oikein paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 6. Voih, kuinka suloinen pieni tyttö! :) Onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 7. Onnea hirveesti koko perheelle!

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 9. Hurjasti onnea!!!!!! ^____^ Harmi, ettei tosiaan mennyt kaikki ihan suunnitelmien mukaan, mutta pääasia, että ootte kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinähän se, molemmat ollaan loppujenlopuksi ihan kunnossa ja hyvissä voimin, joka on kuitenkin se tärkein asia!

   Poista
 10. Onnea paljon tuoreelle äidille ja isälle. Ihanan suloinen suurisilmäinen prinsessa teillä. Paljon voimia ja toivottavasti toivut nopeasti synnytyksestä. :-) Ihana blogi. Tykkään niin seurata, kun olen ennen asunut Lontoossa.

  VastaaPoista
 11. Suuret onnittelut täältäkin, ihana miniprinsessa! :-)

  VastaaPoista
 12. Oi suuret onnittelut pikku prinsessan syntymän johdosta! Olen katsonut tänne joka päivä että joko on pikkuinen maailmassa....Ihanaa aikaa koko perheelle!-Anne

  VastaaPoista
 13. Oi kun hän on niin suloinen! Paljon onnea koko perheelle. Nauttikaa niin täysin kun ne pienet kasvaa niin kovin nopeasti! x

  VastaaPoista
 14. Voi ei miten soma! Oon lukenut pitkään enkä ole kai koskaan kommentoinut, mutta nyt on toivotettava onnea! - Anna

  VastaaPoista
 15. Mahdottoman paljon onnea koko perheelle!! <3

  VastaaPoista
 16. Paljon iloa ja rakkautta monta kiloa! :)

  VastaaPoista
 17. Paljon onnea pikkuselle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
 18. Kiitoksia kaikille näin yhteisesti - päivä päivältä pikkuinen muuttuu ihanammaksi ja koko ajan tekisi vaan mieli halailla pientä :)

  VastaaPoista
 19. Onnea! :)) Voi kun aika menee niin nopeast! Aloin lukemaan blogiasi 2009 vuonna jo ja nyt on vauvakin jo tullut perheseen! :)

  VastaaPoista
 20. Lämpimät onnittelut koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 21. Ihana! Paljon onnea teille! ♡ Vain pari päivää eroa meidän pikkuisilla, kivaa :).. niin ja painokin oli lähes sama, 10 gramman erolla.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails