keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Will you be my Valentine?

Ystavanpaivana mentiin kihlatun serkun haihin. Aika katevaa valita ystavanpaiva haapaivaksi - eipa paase helpolla unohtumaan. On kiva paasta aina silloin talloin pukeutumaan kunnolla.Lahto tuli vahan kiireella ja kampaukseksi oli sitten pakko vain laittaa autossa korkea ponnari, ja lakata kynnet seremonian jalkeen. Kuvat on tosiaankin vasta illalta kotiin jo palattua - tikkari oli vieraslahjus. Nyt on nuo punaiset Jimmy Choo Henkkamaukka kengat ihan riekaleina pohjasta kun piti kavella sorateita kirkkoon ja bilepaikalle. Noh, eipa mikaan kesta ikuisesti!
Tuo punainen clutch on Henkkamaukasta kanssa - sopi katevaksi varipilkuksi kenkien kanssa. Laukun ruusuteema jatkui tuossa isossa Accessorizen muovisormuksessa, vaikka se vahan huonosti tasta kuvasta nakyykin.

Kirjoittelen haista sitten paremmalla ajalla enemman - nyt olisi aika painua unten maille etta jaksaa huomenna toihin!

3 kommenttia:

  1. Kivan värikäs asu! Ja tummansininen sopii hyvin talveen, vaikka Brittien talvi nyt onkin vähän eri asia kuin täällä :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails