torstai 24. helmikuuta 2011

Kuvakaappaus Osa 3.


21. a photo of you standing up

Nyt kun tätä kuvameemiä on täytellyt niin siis ihme mitä näissä kysytään...22. a photo of your town

Lempparirakennukseni täällä on ehdottomasti Gherkin!23. a photo of your friend as a baby

Nojoo, teknisesti ei olla kavereita vaan serkuksia. Ainoa vauvakuva (vuodelta 1984 kaippa) joka löytyi koneelta joten pakko kelvata!


 
24. a photo of you that your hair looks nice in

Pohdin parhaillaan pitäisiköhän mennä takaisin tähän raidoitettuun ja vähän luonnollisempaan hiusväriin. Tykkäsin tästä väristä aivan älyttömästi, ehdottomasti enemmän kuin tämänhetkisestä.
25. a photo of a night you loved
26. a photo of your favorite weekend

Synttäriylläri!27. a photo of last summerLazy fish and rice Levi Roots Food for Friends kirjasta


 28. a photo of what you ate today
30. a photo of you when you were happy

Voisiko sanoa että joka päivä!

Viime viikolla meillä oli muuten "reading week", eli keskellä lukukautta oleva vapaa lomaviikko. Meille tosin sanottiin melko suoraan että vinkki löytyy nimestä, ihan vapaa viikko se tosiaan ei ole. Itse tuli käytettyä se häissä, töissä ja ylimääräisissä seminaariluennoissa. Nyt joudun siitä tosiaankin maksamaan ja joudun tekemään ihan hullun lailla töitä että pääsen taas opiskeluihin kiinni. Uskomattoman intensiivistä tämä opiskelu maisteritasolla. 

Kai tämä on lähtenyt tästä käyntiin - sain yhden esseistäni arvosteltuna takaisin ja sain 70. Jee! Ja gradutyöni suunnitelma nähtävästi hyväksytään ja saan lempparini supervisoriksi. Jee! Tykkään itsenäisestä opiskelusta ja tutkimisesta ja kirjoittamisesta paljon enemmän kuin tavallisesta koulunkäynnistä ja odotan innolla gradutyön alkamista - keksin niin hyvän aiheenkin kätevästi päivää ennen suunnitelman palautuspäivämäärää! Aihe oli muuten himputin vaikea keksiä, ja pohdinkin sitä ahkeraan kuukauden pari ja onneksi iski inspiraatio vihdoinkin, etten joutunut palauttamaan varasuunnitelmaa (eli jatkamista kandintyön aiheesta).

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails