sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Macaron-kahveilla

Lauantaina näin erästä vanhaa tuttavaa pitkästä aikaa - viimeksi nähtiin puolitoista vuotta sitten. Ja vaikka olemme asuneet täällä samassa kaupungissa koko ajan, ja useamman kerran maininneet että pitäisi tavata, elämän kiireet ovat joka kerta ennättäneet tielle. 
No nyt tänä viikonloppuna sitten nähtiin, ja viihdyttiinkin kahvilassa useampi tunti. Kyllä ääntä tosiaan pakotti sen turinatuokion jälkeen!
Kävimme Ladurée kahvilassa Harrodsilla. Aikaisemmin olen sieltä ostanut vain macaroneja mukaan ja miettinyt että kivalta istumispaikalta vaikuttaa.

Me pääsimme vähän hiljaisempaan takahuoneeseen istuskelemaan ja naureskelemaan melko ylitseampuvalle huoneelle. 

Maisteltiin tottakai mitäs muutakaan kuin niitä macaroneja. Annoskateutta en tällä kertaa saanut, sillä molemmat otimme tismalleen samanlaiset ruusu-vadelma-kerma-macaronleivokset ja ylimääräisen pikku macaronin, minulle pistaasi ja kaverille kahvi. Minä kyllä tykkäsin annoksestani, mutta kaveri nyrpisteli nenäänsä ja kehui miehensä tekevän parempia macaroneja. 
Käytiin vielä kävelyllä ja nautiskeltiin maisemista - kyllä South Kensingtonin lähistöllä on nättiä! Maanantaina on kyllä tylsä palata takaisin töihin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails