maanantai 21. toukokuuta 2012

Päivittäiskosmetiikat

Tässä muuten omia tämänhetkisiä kosmetiikkatuotteita ihonhoidon saralta. Itse jumitan tietyissä tuotteissa kun olen havainnut sen olevan hyvän, mutta muuten kyllä tykkään kokeilla aina uusiakin juttuja. Näissä on vähän sekaisin sekä vanhoja että uusia tuttavuuksia.Vaahtopuhdistajat ovat suuria suosikkejani. Tällä hetkellä käytössä on tämä No7 putsari, sekä suihkussa Body Shopin Aloe Vera vaahtoputsari. Molemmat hyviä, joskaan en ole vuosien etsinnän jälkeen vielä löytänyt vaahtoa joka olisi ollut yhtä hyvä kuin L'Orealin edesmennyt Happyderm. L'Orealin Re-Nourish kasvovesi on aivan loistavaa hintaansa nähden ja on oma luottotuote. No7:n kuorintavoide ihan OK, ei valittamista muittei ylistämistäkään.


Body Shopin Vitamin E Intense voidetta yökäyttöön, kosteuttaa todella hyvin. Aika paksua jankkia tosin jota täytyy hieroa että se imeytyy. Cliniquen Superdefense SPF25 voidetta käytän aurinkoisina päivinä ja kesällä. Todella hyvä tuote, tuntuu iholla tavalliselta päivävoiteelta eikä aurinkorasvajankilta. Imeytyy hyvin. Body Shopin Vitamin C Eye Reviver Duo tuli joskus kylkiäisenä enkä ostaisi sitä uudelleen. Vaalentaa tummia silmänalusia mielestäni hyvin, mutta kosteutustehoja tässä on todella vähän (joka minulle on tärkeää). 

Kiko finnipuikko on ostettu joskus aikoja sitten Madridista, jostain espanjalaisesta kosmetiikkaliikkeestä ja on todella hyvä. Ei kuivata, mutta tuntuu hoitavan finnit pois. Nykyään epäpuhtauksia tulee tosin niin harvoin etten taida joutua uutta ostamaankaan, tavaraa riittää vielä vuosiksi... Ren Hydra-Calm päivävoide on käytössä pilvisinä päivinä. Yksi omista lempituotteistani. Rauhoittaa ihoa ja tasapainottaa omaa herkkää sekaihoani. Kosteuttaa myös hyvin.


Clarinsin Sun Wrinke Control silmänympärysvoidetta käyttelen aurinkoisina päivinä myöskin suojaamaan ihoa. Hyvä tuote, joskin sen verran "kuiva" että alle täytyy käyttää jotain toista voidetta. Imeytyy hyvin. Lumenen Energy Cocktail hemmottelutipat löytyivät jostain kätköstä tänä talvena ja olen taas sitä innostunut käyttämään aina satunnaisesti tehohoitona. Ihanan kosteuttava. Itsellä varsinkin talvisin kun iho saattaa kuivaa ihan hilseileväksi tämä on varsinainen pelastusöljy.

2 kommenttia:

  1. Noita aurinkosuojallisia silmänympärysvoiteita onkin aika vähän tarjolla, täytyy varmaan katsastaa tuo Clarins jossain vaiheessa. Muistatko yhtään hintaluokkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan ollut £20-30 hintaluokassa. Clarinsilla oli muistaakseni muitakin tämäntyyppisiä, ja mahdollisesti Cliniquella ja Lancomella oli kans.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails