torstai 17. toukokuuta 2012

Synttäriaamiainen sankarille



Tämän päivän aamuohjelmassa oli laulamista ja herkuttelemista - heräsin vähän aikaisemmin valmistelemaan kunnon syntymäpäiväaamiaista miehelleni. Mukaan tuli kaupan päälle tietenkin sulosointista (köh) laulua sänkyyn saakka vietynä.

Sitten riensin töihin. Ja huikkasin ovelta kotiin vapaapäivää viettämään jääneelle miehelle että voisi siivota jäljet keittiöstä, sinne kun jäi tuorejuustot ja vesikrassit pöydälle! Ei turhan paljon hyvää sankarillekaan...





Sen verran sentään etukäteen suunnittelin että kuppikakut kävin ostamassa edellisenä päivänä Hummingbird Bakerystä. Yksi porkkana, ja yksi suklaajuustokakku. Todella hyviä. Itse en erityisemmin kuppikakuista välitä muuten kuin esteettisinä juttuina, mutta nämä olivat todella maukkaita, meheviä, eikä kuorrutuskaan ollut ylimakeaa. Eli suosittelen. Nappasin pikaisesti parit kuvat pakkauksesta, se kun oli harvinaisen nätti tälläisille leivonnaisille - pientä luksusta arkiaamuun.



Ihan varsinaiseksi lahjaksi... ostin meille kuumailmapallolennon! Olen ihan täpinöissäni - aivan upea kokemus. Jokseenkin ehkä vähän pelottava mitä olen kuumailmapallolentoja kokeneilta kavereilta kuullut. Sunnuntaina, jos vaan säät suosivat, lähdemme me lentelemään pohjois-Lontoon ylle. Toivotaan parasta sormet ja varpaat ristissä, täällä on nimittäin ollut taas sateista ja tuulista näin loppukevään kunniaksi!

4 kommenttia:

  1. Vau, todella herkullinen aamiainen. Kuumailmapallolento on varmasti ihana kokemus, tosin mua varmaan pelottaisi kauheasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mua ei ihan kauheasti pelota, mutta vähän. En ole mikään lentämisen suuri ystävä :D

      Poista
  2. Musta kuumailmapallolento oli ihan huippujuttu! :) Sain itsekin moisen joskus synttärilahjaksi. Meillä ainekin nousu tapahtu sopivan hitaasti, joten ehti tottua korkeuteen pikkuhiljaa... Ei tarttenu pelätä missään vaiheessa yhtään. Maisemat oli niin mahtavat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ne maisemat minua tässä houkuttelee, ja me päästään näkemään näin tätä meidän ympäristöä vähän paremmin (pallon lähtöpaikka kun on parin mailin päässä meiltä). Jos nyt parempi onni ensi viikonloppuna...

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails