tiistai 18. joulukuuta 2012

♥ MBMJ ♥

Konjakkisen rennon nahkalaukun peraan olen haikaillut jo jonkun aikaa ja nyt sen pienen aukon vaatekaapissani tayttelee Marc by Marc Jacobsin Natasha Classic Q. Uusi laukku saapui tanaan juuri sopivasti ennenkuin lahdemme Suomessa kaymaan. 


Kateva yliolan laukku. Sinne mahtuu iPad taikka mun Samsung Galaxy Tab (jota mies kutsuu iPad-imitaattoriksi) ja lompakko, kirja sun muuta pienta lisaksi.


Mitenkohan taman sitten suojaisi elementeilta ettei nahka tahriudu sateessa? Jos mitaan vinkkeja niin kiitollisena otan vastaan. Nahka on ihanan pehmeaa, mutta vari vaikuttaa hivenen aralta.

Aah, tarkennus... Kameranoviisi vielakin

En yleensa muuten jaa naita alekoodeja koska ne tuntuvat vahan turhilta, mutta tama oli mielestani hyva ja tata itse kaytin taman ostossa. Monnier Freres nettikaupassa saa 20.12 2012 saakka £100 alennuksen yli £200 punnan kasilaukuista koodilla 100XMASUK. Vaihtoehtoinen koodi on XMAS100UK, joista jompikumpi varmasti toimii. Olin muuten tosi tyytyvainen kauppaan - sain nopeasti vastauksen kysymyksiini asiakaspalvelusta ja toimitus oli nopea. He toimittavat tilaukset kaikkialle Eurooppaan ja myos Euroopan lahistolle EU:n ulkopuolisiin maihin.

Mitas mielta olitte laukusta?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana laukku!:) En tiedä kaikista malleista, mutta oma Lucy:ni on edelleen lähes kahden vuoden jälkeen todella hyvässä kunnossa, vaikka olen sitä koululaukkuna käyttänyt! Ja kamala sanoa, mutta en ole sitä kummemmin suojaillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo täytyy toivoa että tämä kestää. No, en mäkään ole sitä suojaillut, eiköhän se kestä ihan hyvänä kun ei siihen tuntunut jäävän lumisateesta mitään ainakaan. Eli toivotaan parasta :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä nettikauppaan, täytyy käydä surffailemassa. Tilasin itselleni joululahjaksi tällaisen ihanuuden: http://www.tedbaker.com/women%27s/women%27s_accessories/purses/list.aspx#-&styCode=93033&colRef=00-BLACK&path=/women%27s/women%27s%20accessories/purses/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivottavasti löytyy jotain sopivaa :) Ted Bakerin jutut on kans kivoja, oon noita joskus katsellut vaikkei niitä omasta vaatekaapista vielä löydykää.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails