sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Haasteella takaisin!

Olenpas ollut nyt huono bloggaaja. Blogitauko on tosiaan jatkunut todella pitkan aikaa - itseasiassa ihan liian pitkan aikaa silla minulla olisi kauheasti kaikkea kirjoiteltavaa. Aika vaan on ollut todella kortilla, enka ole konetta saanut viela korjattua. Kayttelen sita Linuxin avulla. Olin todella pahasti kipeanakin parisen viikkoa, makasin vaaka-asennossa miehen passattavana aivan liian pitkaan.  Tulipa sitten tutustuttua Harley Streetin valikoimiin, kun tuo NHS (kunnallinen arvauskeskus) oli aivan kasittamattoman turhauttava. Mansikkainen matka, tutkimuksineen kaikkineen puolen tunnin vastaanotolle hinnaksi tuli 400 puntaa, mutta olipa kerrankin hyvaan tarkoitukseen kaytettya rahaa. Seuraavana paivana olin jo paljon parempi ja kahden paivan kuluttua taas toissa. Ensi vuonna tosin taytyy ongelman vuoksi kayda leikkauksessa.

Mutta jos nyt paasisi takaisin tahan bloggailun makuun tallaisella helpolla aloituspostauksella, eli haasteella. Tama lempiasia-haaste tuli hel-lon blogista. 



Lempinumero: 7. 13. 21. En kylla yhtaan tieda - onko ihmisilla muka lempinumeroita? Mita niilla edes tekee? Lottoaa?
Alkoholiton suosikkijuoma: Vesi. Kraanasta kylma vesi kaikista parasta.

Lempieläin: Pingviini. Ne ovat vaan niin suloisia. Ja mielenkiintoisia - aika monta dokumenttia pingviineista on tullut seurattua.

Facebook vai Twitter: Facebook. En ole Twitterissa lainkaan, joskus todella harvoin vilkaisen paivan kuumia juttuja. Facebookissa olen ollut vuodesta 2006, joten sielta loytyy paljon tuttavia.

Intohimoni: Jotenkin tuntuu todella tylsalta tunnustaa ettei minulla ole erityista intohimoa. Rakastan lumilautailua ja asuisin mielellani vielakin Alpeilla, mutta onko se nyt intohimoa?

Suosikkiviikonpäiväni: Sunnuntai. Lauantaina on aina vahan vasy tyoviikon jalkeen, ja silloin tulee tehtya kaikkea muutenkin. Lauantaina tulee myos herattya kauhean aikaisin, ihan vaan sen takia kun on tyoviikon aikana siihen tottunut. Sunnuntaina saa rentoilla vapaasti ja kroppa osaa levata pitkaan.

Suosikkikukkani: Voih. Kauniita kukkia on aivan liikaa. Kirsikankukat ovat yksia lemppareita, ja minuun on pari sellaista tatuoitukin. Ruusutkin miellyttavat ulkonaoltaan ja tuoksultaan (joka on minusta varsin porkkanamainen), ja liljat ovat mielestani uskomattoman komeita.




P.S.  Kuvituksena vaan naita viime vuoden joulupuuhastelukuvia. Tana vuonna jai ajanpuutteen vuoksi piparkakkutalot ajatuksen asteelle ja vain tavallisia pipareita tuli tehtya.

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails