sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Turun Linna

Tänään käytiin perheen ja kihlatun kanssa Turussa mummulassa ja pysähdyttiin Turun Linnassa myös. Ihana paikka. Viimeksi olin käynyt siellä varmaankin 15 vuotta sitten mutta hyvin oli silti tarinat jäänyt mieleen. Kun vähän juttelin valvojien kanssa niin kuulin vielä lisää juttuja linnasta. Tassunkuvat bongasin Nuortenherrain huoneesta ja vessan jota kautta Jaakko Ilkka pakeni mutta sitä kyynärpääjälkeä jonka Erik (vai oliko se Juhana) kuulemma kulutti vankeusaikana ikkunan ääressä vaimoaan haikaillen jäi huomaamatta vaikka vartavasten sitä etsin siinä matkalla huoneitten läpi.Ulkovaatteina samat peruskaurat. Valkoinen tupsupipo Accessorize, musta paksu neuloshuivi Marco Polo, a-linjainen musta villakangastakki Flare Collection, niittilaukku ja niittisaappaat (Aldo). Tulin Suomeen pelkkien käsimatkatavaroiden kera joten vain kahdet kengät (toiset lenkkarit) on mukana joten samoja olen käyttänyt melkien joka päivä. Vaihtovaatteita oli aika heikosti mukana myöskin mutta täällä tullut ostettua nyt sen verran lisää alemyynneistä että takaisin lähtee varmaan ruumassa myöskin tavaraa (plus ruisleipää ja suklaata).

Huomenna takaisin Lontooseen ja täytyy alkaa miettimään uudenvuodenviettoa. Vähän mietityttää että tuleekohan sitä mentyä minnekään uudenvuodenaattona. En halua mennä mihinkään yökerhoon; siellä on kauhea tungos, kuuma, typeriä ihmisiä ja kallista. Ilotulituksia South Bankille katsomaan taas menee niin monia ihmisiä että tungos on järjetön ja sieltä joutuu hissukseen kävelemään tunteja pois. Kotipippalot ovat poissa laskuista sillä suurin osa kavereista menossa yökerhoilemaan. Jotain hyvää musiikkiklubia olen etsinyt mutta vielä mitään kiintoisaa (ja järkevän hintaista) ei ole löytynyt... Vaihtoehdot alkavat olemaan vähissä. Voi olla että mennään vaan maalle ampumaan raketteja jos en muutakaan keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails