torstai 1. tammikuuta 2009

Hyvää Uutta Vuotta!

Hyvää Uutta Vuotta! Nyt saarille palattuani olen viettänyt hiljaiseloa poikaystävän kämpillä lepäillen, telkkaria katsellen ja kirjoja lueskellen. Uudenvuodenaatto sujui mainiosti. Oltiin kotosalla kihlatun kanssa, syötiin ja juotiin hyvin ja käytiin ampumassa pari pikkurakettia läheisessä puistossa. Tänään vihdoinkin olen palannut periferiasta takaisin Lontooseen ja loma on nyt virallisesti päättynyt. On aika ottaa härkää sarvista ja aloittaa joululomalla laiminlyötyjä töitä... Ihan kohta.

Jotkut sanovat että uudenvuodenlupaukset ovat tehty rikottaviksi enkä muista niitä enää vuosiin tehneenikään. Tänä vuonna haluan kuitenkin muutaman pienen lupauksen tehdä itselleni. Ja näitä ei rikota! Nämä lupaukset ovat jo pitempään kiertäneet mielen taka-alalla mutta "kiireisiin" sun muihin vedoten olen jättänyt ne odottamaan parempaa päivää ja mikäpä olisi parempi päivä kuin vuoden ensimmäinen. Tavoitteiden konkreettisuus toivottavasti auttaa niiden saavuttamisessa.

Lupaukset 2009:

1. Laihdutan 10 kiloa. Tähän kiinteästi liittyy tietenkin ruokavalion tervehtyminen ja säännöllinen liikkuminen. Nyt loppui suklaan puputus ja liikuntaharrastuksissa käyn sen kaksi kertaa viikossa, olipa mitä kiireitä tahansa.

2. Parannan kielitaitoani. Venäjä takaisin lukioaikojen tasolle (L lyhyestä), japani JPTL:n kolmostasolle ja ranska kohtuulliselle kommunikointitasolle.

3. Aloitan joogan (taas uudestaan) ja tietokoneen ääressä jäykistyneet jäsenet kiittävät.

4. Olen ahkera opiskelija, teen kandintyöni kunnialla päätökseen ja yleisarvosanaksi saan yli 2.1 (toisiksi parhain). Tällä hetkellä kandintyö surkeassa tilassa mutta yleisarvosana melkeinpä hallussa ellei mitään kummempia katastrofeja tapahdu. Tilanne siis vaatii lähinnä vain lisää työlle omistettuja tunteja.

5. Etsin ja löydän sekä hyvän kesätyön että maisteriohjelman ensi vuodeksi.


Siinä mielestäni työsarkaa tarpeeksi tälle vuodelle. Onnea kaikille muillekin omien uudenvuodenlupausten saavuttamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails