perjantai 26. joulukuuta 2008

Tapaninpäivän viettoa

Tänään olen ollut hirmuisen laiska... Käytiin ulkona parin tunnin kävelyllä kihlatun kanssa mutta muuten olen lähinnä kunnostautunut riisipuuron ja suklaan syönnissä sekä löhöilyssä. Mukavuutta ovat tuoneet uudet pukinkontista löytyneet super-mukavat kelsitossut.Elikkä Shepherd-merkkiset kelsitossut kyseessä. Pohjassa tukeva pohja jolla kelpaa kävellä vähän pihallakin ja sisällä pehmoista, lämmintä villaa. Suosittelen lämpimästi kylmiin talvipäiviin.

Muuten olen vain lueskellut kirjoja ja sain päätökseen Franz Kafkan novelleja sisältävän Nälkätaiteilija kirjan. En olekaan aikaisemmin näitä lukenut. Unenomaista kerrontaa ja huimaa absurdismia. En yhtään ihmettele että miehelle löytyy monta seuraajaa ja innokasta tulkitsijaa. Ei hömppälukemista mutta suosittelisin hiljaisiin hetkiin kun jaksaa keskittyä lukemiseensa ja haluaa kummastua tai jäädä ajattelemaan syntyjä syviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails