perjantai 13. helmikuuta 2009

Loreal Star Magnet

Ostin taannoin Loreal Star Magnet kynsilakkoja kaksi kappalein ja olen todella ihastunut. Valitsemani värit olivat tumma luumu ja hopeanharmaa (alla kuva hopeanharmaasta). Metallinhohtoisesta värivalikoimista löytyy lisäksi suklaanruskea, kupari, tummanharmaa, punainen ja purppura.
Ideana on että kynnelle suditaan lakkaa 1-2 kerrosta ja sitten mukana tuleva magneetti laitetaan kynnen päälle noin 1-2mm päähän lakasta muutaman sekunnin ajaksi. Näin kynteen muodostuu tähtikuvio. Itse lakkaan kaksi kerrosta että väri näkyy paremmin sekä pidän magneettia tiukasti paikoillaan vähintään 10 s, näin kuviosta tulee mielestäni kaikista parhain. Vaikka alle kannattaa laittaa aluslakka jotta kynnet eivät värjäänny ja lakka pysyy siistinä pitempään en laita päällyslakkaa lainkaan sillä mielestäni se latistaa tämän kynsilakan kolmiulotteista vaikutelmaa liikaa sekä vähän suttaa hienoa tähteä.

Ansiokkaita postauksia kyseisistä lakoista löytyy esimerkiksi A Sin Worth Committing -blogista ja Polishaholicilta. Näistä löytyy käyttöohjeet kuvien kera sekä lisää kuvia eri sävyistä. Kuvat eivät valitettavasti tuo esiin tämän lakan hienoutta livenä joten kannattaa rohkeasti kokeilla itse!

2 kommenttia:

  1. Kävin tänään parissa kaupassa katsomassa löytyisikö sieltä noita, mutta mitään ei ollut. Täytyykin mennä vielä lähemmäs kaupunkia, jos vaikka sieltä löytyisi. Nuo kynnet näyttää ihan järkyttävän hauskoilta!

    VastaaPoista
  2. Mä löysin omani Sokokselta ja Anttilasta, kantsii ainakin näissä mestoissa käydä kokeilemassa. Ovat kausituotteita mutta luulisin että edes jotain värejä vielä löytyy isoista kaupoista. Noi on kyl tosi kivat, aina jää tuijottelemaan kynsiä kun lakkaa tällä värillä :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails