keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Rakkaimmat koruni

Ihana koruhaaste tuli Iceltä. Ihana nimenomaan sillä minulla on koruja joilla on roimasti tunnearvoa ja joita olenkin halunnut esitellä.

Haasteen ohjeet:
1) Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2) Kerro rakkaimmista koruistasi kuvien kera. Mistä se on ja liittyykö siihen jokin tarina. Kerro lempirannekorustasi, -sormuksesta, -kaulakorusta, yms.
3) Haasta 3 tai useampi bloggaaja.Ensimmäisenä vuorossa on tottakai kihlasormus. Kihlauksesta olenkin jo kertonut aikaisemmassa postauksessa ja nyt hieman selitystä sormuksesta ja miten siihen päädyttiin. Poikaystävä siis valitsi sen minulta tietämättä, minun lainkaan hänen aikomuksistaan tietämättä. Myöhemmin hän kertoi että oli ollut aivan hermona pitäisinkö sormuksesta lainkaan sillä olin aikaisemmin vitsaillut hänelle että minua ei sovi kosia muun kuin vaaleanpunaisten timanttien kera joita hän raukkaparka oli aluksi sitten lähtenyt hakemaan. Rahalliset ja käytännölliset esteet (vaaleanpunaiset timantit ovat siis erittäin harvinaisia ja kalliita, etenkin jos haluaa laatua ja niitä joutuu odottamaan pitkään) sitten johtivat hänet tähän.

Jokatapauksessa rakastuin tähän sormukseen aivan täysillä eikä kauniimpaa hän olisi voinut löytää. Tykkään tässä sormuksessa kaikesta ja mielestäni se on todella elegantti, olematta kuitenkaan tylsä. Pidän erityisesti klassisesta istutuksesta ja koristerinkuloista että timantin hionnasta jossa on mietitty nimenomaan timantin kauneutta eikä kokoa.Toinen rakkain koruni on tottakai charm bracelettini (mitenköhän sekin suomennetaan...) josta olenkin jo aikaisemmin kirjoittanut täällä. Ostin tämän tulevaisuutta varten ja tarkoituksena nimenomaan kerätä charmeja elämän tärkeistä tapahtumista ja käännekohdista. Tästä tuleekin korvaamaton koru sitten kunhan elämää saa elettyä lisää :) Aika tuore tapaus tämä koru joten vasta yksi killutin löytyy elikkä tuo Arc de Triumphe joka muistuttaa kihlausillasta.Jaetun kolmossijan jakavat kaksi sydän-kaulakorua. Tuon isomman, jossa lukee Never forget you, sain lähtöpäivänäni Japanissa kaverilta. Pienempi oli syntymäpäivälahja (taisin olla 5v) naapurinpojalta, jolla taisi olla jonkunsortin pikkupoikaihastus minuun. Hän oli kuulemma valinnut korun aivan itse ja kertoi minulle että sisällä on punainen timantti (sydän on sisältä värjätty punaiseksi). Muistan synttärit edelleenkin, ja sen että olin hieman pettynyt paketin pienuuteen mutta vanhempana korun löytäessä oli ihanan nostalginen fiilis ja koru muistutti ihanasti omasta lapsuudesta. En enää aktiivisesti käytä korua mutta silloin kun käytin sitä se aiheutti jonkunverran mustasukkaisuutta/mietintöjä poikaystäväehdokkailla jotka olettivat korun olevan jonkun edellisen suuren rakkauden antama kun tyttö kerran kantaa sitä kokoajan kaulassaan.

Pitkän stoorin päätteeksi haastan piretin, johannan ja bubblen.

1 kommentti:

  1. Oi, tuo suurempi sydänkoru vei sydämeni ;) Kihlasormuskin on varsin kaunis. Itse olen enemmän suurten ja graafisten sormusten perään, mutta nuo pienet koukerot tekevät siitä mielenkiintoisen ja elegantin. Tulee mieleen haltiat. (Itseasiassa, jos saisin valita niin ottaisin LOTR-trilogian elokuvaversiossa nähdyn Galadrielin sormuksen <3)

    Kiitos haasteesta, koitan toteuttaa pian! :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails