torstai 21. toukokuuta 2009

Häävieraana

Pienoinen probleema tällä hetkellä. Kuudes kesäkuuta minut on (lähinnä avecin muodossa) kutsuttu varsin isoihin ja hienoihin häihin. Häämekoksi ajattelin laittaa vanhan YO-mekkoni, se kun on mielestäni edelleen ihana ja hääpari ei ole minulle millään tavalla läheinen, eli en haluaisi käyttää tuhottomasti rahaa mekkoon ja asusteisiin joita tuskin tulisin käyttämään enää uudestaan. YO-mekkokin on ollut päällä vain kerran, eli silloin YO-juhlissa eli näin se saisi uuden elämän.

Vasemmanpuolimmainen kuva on se mekko ihan itsessään. Siinä on tuollainen pitkä epäsymmetrinen helma joka silloin 2003 ylioppilaskesänä oli just sitä kuuminta hottia mutta nyt se ehkä on vähän hassunnäköinen. Näyttääkö se teistä liian vanhalta tai typerältä nyt? Voiko tälläistä vielä käyttää?

Mietinkin siksi että voisin sitä vasemmanpuoleista lieskaa nostaa jollain hakaneula/rintakorukukka-virityksellä nostaa, mutten ole varma haluaisinko ja näyttäisikö se ollenkaan niin kivalta tuollaisena mininä. Mitäs te olette mieltä, kumpi vaihtoehto olisi parempi?

Kirkossa kun ollaan ja säätä ei tiedä niin parempi pitää olkapäät peitettyinä. Tuollainen huivi/shaali minulla oli YO-juhlissa lämmikkeenä, mutta nyt mietittynä ehkä joku vaaleankeltainen tai vaalean-fucshia voisi istua paremmin mekon värimaailmaan. Vaiko pitäisikö mielummin metsästää jotain pikkutakkia tahi löysähköä boleroa tuon seuraksi?

Viimeinen kysymys: miten tuo kannattaisi asustaa? Itse ajattelin että ranteisiin tarvitsisi jotain, vaan mitä? Hiukset ajattelin yrittää laittaa tähän tapaan. Luultavaa tosin on että turhaudun ja päädyn laittamaan ne vain korkealla poninhännälle tms.

Lähikuvaa mekon kuvioinnista ja suunnitellut kengät (YO-juhlista nekin)

Eli tälläisiä pohdiskelen. Olen aika avuton juhlapukeutumisessa (ja ihan muutenkin) joten kaikki avut ovat nyt tarpeen. Mitäs olette mieltä tuosta mekosta? Voiko/kannattaako sitä edelleenkin käyttää vai pitäisikö suosiolla etsiä jotain muuta?

4 kommenttia:

 1. Hih, minulle tuli tuosta heti Matthew Williamson by H&M mieleen, eli ihan ajankohtaiselta näyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Musta toi toispuoleisuus näyttää ihan kivalta, sitä ei tosiaan olekaan aikoihin näkynyt. Se voisi näyttää ihan raikkaalta. Punainen huivi sopii myös ihan hyvin kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 3. Jenni, nyt kun asiasta mainitsit niin onhan tässä tosiaankin vähän samaa väri-iloittelun makua kuin siinä mallistossa :) Hyvä näin.

  Anonyymi, Itse kun en ole ihan varma tuosta toispuoleisuudesta. Tykkään kyllä, en vain osaa päättää onko se hassunnäköinen vain ihan vain kivannäköinen. Tuota kuvaa katsellessa kyllä tuo punainen huivi näyttää sopivan ihan hyvin... Kiitoksia mielipiteestä :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails