lauantai 16. toukokuuta 2009

Aurinkokynnet

Toissaviikolla kuulin/luin värien vaikutuksesta ihmismielen toimintaan. Keltainen kuulemma auttaa piristymään ja piristää sekä aivotoimintaa että luovuutta. Siitä saakka onkin ollut fiksaatio saada keltaista kynsiin, noin jos se vaikka auttaisi edes ihan vähän tenteissä :) Epätoivoiselle kelpaa tässä vaiheessa ihan mikä vain apu. Lisäksi sen väitetään kiihdyttävän aineenvaihduntaa; ehkäpä tästä lisäapua laihdutuskuuriin?

Vaikea tottua näihin kynsiin. Aika piristävät mutta assosiaation kautta tekisi mieli maalata näihin vielä pikkuiset hymynaamat. BarryM-kynsilakat ovat muuten todella laadukkaita, hyvin halpoja ja niistä löytyy erityisen laaja värivalikoima. Suosittelen santsaamaan jos ulkomailla näitä näette!

Kuulin myös että sininen auttaa keskittymään ja ihmiset yleisesti ottaen suoriutuvat luovuutta vaativista tehtävistä paremmin sinisissä huoneissa. Arvatkaapa vain mihin väriin pukeudun ensi keskiviikon tentissä!

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails