sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Äitejä juhlistamassa


Briteissä äitienpäivä oli tänään, ja isänpäivä on kesäkuussa. Edelleenkin olen aina näinä päivinä pienessä paniikissa, sillä en ikinä muista minä päivänä ne nyt olivatkaan Suomessa, ja sitten pohdin kuumeisesti pienessä päässäni mitä sitä tekisikään päästäkseen pälkähästä. Järjestäisikö kukkalähetyksen seuraavaksi päiväksi ja väittäisi lähettien mokanneen, vai riittäisikö onnittelutekstiviesti, opiskelijabudjetilla kun täällä ponnistellaan? Noh, nyt tsekkasin Wikipediasta tarkat päivät niille Suomen päiville, ja merkkasin kalenteriin, joten enää ei parane unohdella näitä. Tai muutenkaan panikoida.

Tänään tosiaankin käytiin sitten äitienpäivälounaalla juhlistamassa kihlatun äitiä, siskoa ja siskonsa miehen äitiä. Aamulla mukaan napatut tulppaanitkin parahiksi ehtivät aukenemaan autossa matkalla kohti pääkallopaikkaa. Piti ottaa pitkästä aikaa päivännasu-kuvakin, lämpimän kevätpäivän, aurinkoisien nahkatakkikelejen ja viimeviikkoisen kampaajakäynnin kunniaksi mutta siinä lähtötohinassa jäivät kamerat kassiin. Vaikka uutta hiuksistoa on nyt kovasti kehuttu mikään järisyttävä muutos ei ollut kyseessä, kunpahan vain vanhaa reuhkaa vähän siistittiin pitkästä aikaa. Juurikasvu vielä värjäämättä, mutta eiköhän sekin saada piiloon pian. 

Eipä muuta kuin aurinkoisia viikonalkuja kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails