maanantai 29. maaliskuuta 2010

Everyday Minerals

Nykyään olen siirtynyt meikkivoiteista täysin muille maisemille. Sen jälkeen kun tutustuin mineraalimeikkivoiteisiin (jotka itseasiassa ovat puuterimuotoisia) ja niiden suunnattoman suureen värimaailmaan en ole vilkaissutkaan takaisin perinteisiin meikkivoiteisiin. Olen löytänyt omaan ihoon täydellisesti sulautuvan sävyn, ja mineraalimeikki vieläpä levittäytyy kuultavaksi ja keveäksi pinnaksi - luonnollisuus on mielestäni tärkeintä meikkauksessa!
Tälläinen paketti (plus kuvasta eksynyt sävytetty huulirasva miinus aikaisemmin ostettu minikabuki) saapui männäviikolla. Oikeasti maksoin vain kahdesta meikkipohjasta (isot purkit), yhdestä poskipunasamplesta  (pikkupurkki) ja siitä huulirasvasta. Muut tuotteet (eli 5 noista pikkupurkeista) tulivat kaupan päälle tilaajalahjoiksi. Yhteensä tilaus maksoi alle $40. Aika hyvin, vai mitä? 
Parin vuoden kokemuksella voin vakuuttaa Everyday Minerals -tuotteiden toimivuuden. Meikkipohjien värivalikoima on todella laaja, josta takuulla löytää jonkun sävyn joka sopii omaan ihoon täydellisesti. Väreistä saa myös neljää eri pohjakoostumusta - itse pidän semi-matte-koostumuksesta, joka peittää kevyesti ja on keveän kuultava. Sanoisin että ihoni on nykyään paremmassa kunnossa näiden tuotteiden myötä - tosin tähän on varmasti vaikuttanut myös iän kerttyminen. Tuotteet ovat myös edullisia ja kylkiäisiä saa mukavasti. Värikosmetiikassakin löytyy paljon erilaisia värejä ja itse olen ihastunut varsinkin poskipuniin. Uusi mukava tuttavuus on myös sävytetty huulirasva, joita taidan tilailla lisää tulevaisuudessa.

Jos innostutte, niin käykääpä täällä tutustumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails