tiistai 22. kesäkuuta 2010

Suomen parhailla munkkikahveilla

Täällä Tampereella usein mainostetaan että Pyynikin näkötornin kahvilasta saa koko maan parhaat munkit. Kävimme (toistamiseen) tarkastamassa väitteen ja jos ihmismassojen määrästä ja kahvijonon pituudesta voisi jotain päätellä, niin kyllä ehdottomasti kyseessä on vähintäänkin Suomen halutuimmat munkit. Olivat ne helkutin hyviäkin. Teki melkein mieli ottaa toinen heti perään.Aikamoiset maisemat näkyvät tornista. Korkean harjun päällä kelpaa seisoskella, ja sieltä tiirailtiinkin kaikkia tuttuja maamerkkejä. Kova tuuli!


Ostin muuten aivan älyttömän kivan huivin. Olen pitänyt silmäni avoinna sinivalkoraidallisen huivin varalta jo pitemmän aikaa. Tämä löytyi Stockmannista, tälläinen Globalin huivi, nappasin sen mukaani mallinuken kaulasta. Aivan nappiostos! Neliömäinen ja iso, ja sen saa kiepautettua joko lyhyeksi tai pitkäksi versioksi kaulan ympärille. 80-20 puuvilla-silkkisekoitetta, eli laadukasta matskua, eikä maksanut kuin 12 euroa. Ihana! Vähän muuten pelotti että tuulessa olisi ote kirvonnut ja huivi menetetty Pyhäjärven vesille. Puristin niin kovaa että kynnenjäljet löytyvät varmaan vieläkin kämmenpohjistani.
Tiedätte varmaan sen tunteen kun löytää jotain kauan etsimäänsä, ja täydellisen version omasta unelmasta, ja vielä todella halvalla. Olen ollut fiiliksissä jo pari päivää tässä ja aina kun silmä osuu tuohon huiviin sitä tulee lämmin tunne sydänalaan :) Mun uusi rakas :)


2 kommenttia:

  1. On kyllä todella kaunis huivi! Onnea paljon onnistuneesta ostoksesta :)

    VastaaPoista
  2. Hehe kiitti. Tykkään kyl superisti, se on niin ihanan lämminkin (mut ei liikaa) kesähuiviksi.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails