maanantai 11. lokakuuta 2010

Long time no see

Maa ei ole minua niellyt, enkä ole kadonnut taivaan tuuliin. Meillä on ollut harmillisia vastoinkäymisiä kodinkoneiden kanssa - ensinhän meiltä hajosi jääkaappi. Viime viikolla meiltä hajosi pesukone, ja samaan syssyyn internetmodeemi. Pesukone meille saapui pikaiseen, mutta uusi modeemi antoi odottaa tuloaan. Ensin sitä ei millään saatu toimitettua meille, kun oltiin aina yliopistolla päiväsaikaan, ja sitten koko paketti katosi teille tietymättömille ja jouduttiin tilaamaan uusi. Olen nyt elänyt lähinnä kihlatun iPhonen ja koulun tarjoaman netin avulla... Tänään vihdoinkin modeemi saapui kuitenkin perille ja pääsen täälläkin käymään :)

Aika paljon on ehtinyt tässä tapahtumaan, josta kirjoittelen varmaan lisää kohtapuoliin. Ei mitään elämää suurempaa, mutta näitä tavallisia koulunalkajaisjuttuja. Eilen oli tavallista hauskempi päivä - menin kihlatun kanssa tapaamaan vanhaa brittikaveriani, jota en ole nähnyt vuoteen pariin, ja joka oli nyt taas palannut Kazakhstanista Lontooseen. Hauska ja aika yllättävä juttu oli, että miekkonen oli matkoiltaan tuonut mukanaan vaimon. Mukava tyttö! Käytiin Tatessa, ja hengailtiin Southbankilla, juotiin olutta ja käytiin brunssilla. Hyvä sunnuntai.

4 kommenttia:

 1. Oioi, internetongelmat kyllä mullistaa nykyisin elämän: Joko käytännön juttujen hoitamisesta tulee tosi vaikeaa tai sitten kotona on paljon enemmän aikaa vain olla :).

  Sunnuntai kuulosti oikein hyvältä.

  VastaaPoista
 2. oliko tatessa (modernissa, oletan?) jotain jannaa tarjolla?

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä näin huumorimielellä, että tarkistitko jostain miten Kazakhstan kirjoitetaan? :) Nykypäivänä on kyllä ihan hukassa ilman nettiyhteyttä, tuntuu että mitään ei saa tehtyä. Ja vapaa-aika lisääntyy kummasti :)

  VastaaPoista
 4. Tessa, käytännön hoitaminen kyllä hankaloittui kovasti! En edes tiennyt milloin tai missä luennot on! Tai saihan ne tarkastettua IPhonen kautta, tuskallisen hitaalla yhteydellä...

  Sofia, Modernissahan sitä. Ei siellä mitään elämää suurempaa, meillä oli sen verran kiirus ettei kuin käyty kirjakaupassa ja yhdessä kerroksessa, joten jos jotain jännää oli varmaan missattiin se.

  Agatha, haha, en tarkistanut, oletin vaan että se noin kirjoitetaan :) Mä käytin vapaa-aikani paljonkin vaan telkkarin katseluun, olisi sitäkin harvinaisuutta voinut käyttää vähän hyödyllisemmin...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails