maanantai 6. helmikuuta 2012

Viisi tavaraa

Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat.Tämä blogeissa kiertävä haaste sai minut miettimään mitä sitä oikeasti haluankaan. Kaikista suurin asia minkä ostaisin olisi oma talo. Mielellään sieltä Lontoon keskustasta, ehkä Bloomsburyn alueelta joka on minulle kaikkein tutuin ja kodikkain alue, sillä siellä opiskelin monta vuotta. (Sitten tietenkin ostaisin meille asunnon sekä Chamonixista että Tampereelta, jotta voisimme majoittautua tyylillä laskettelumatkoilla ja kun käymme Suomessa. Ja ehkä oman paratiisisaaren. Mutta tylsäähän se on jos vain asuntoja ostellaan, joten jätetään nämä ylimääräiset lukaalit pois varsinaiselta listalta).
Toiseksi tavaraksi ostaisin itselleni Mulberryn Bayswater -laukun. Ehkä tummanruskeana. On se vaan niin hieno ja on ollut mielestäni laukkujen ykkösiä jo vuodesta 2005. Kolmantena ostaisin itselleni Olympus Pen EP3 - minijärkkärin. Tahi jonkun muun vastaavan minijärkkärin. Olen haikaillut uuden kameran perään jo kauan, nykyinen pokkari alkaa prakaamaan. Ja tuollaista minijärkkäriä jaksaisi raahata mukanakin, mitäs sitä kameralla jos sillä ei kuvaa. 

Neljänneksi ostaisin meille Tempur-sängyn. Meillä on joustinpatja, joka sinällään on ihan mukava, mutta yöllä kun tuo unikaveri liikkuu se saa jouset hytkymään niin että koko patja keinuu kuin kaarnavene aalloissa ja minut heräämään. Näin joskus mainoksen jossa Tempur-sängylle laitettiin viinilasi joka ei kaatunut ei millään vaikka sängyllä pomppi ja heitteli kuperkeikkoja se mainosmies. Tarvitsemme tätä kipeästi!

Viidenneksi ostaisin meille lentoliput johonkin all-inclusive-paratiisisaari-kylpylä-hotelliin, jossa voisimme rentoutua, levätä, ja nauttia auringosta ja lämpimästä. 

Sitten vaan lottokuponkia ostamaan...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails