maanantai 20. helmikuuta 2012

Hiihtoloma 2012

Viikonloppuna tulimme takaisin hiihtolomalta. Kävimme laskettelureissulla La Rosiere keskuksessa. Aivan mahtava reissu - saimme nauttia sekä auringonpaisteesta että tuoreesta lumesta, omasta privaattisaunasta ja mökkikompleksin uima-altaasta. Asuimme siis mökissä, läheisestä leipomosta tilattiin croissantit, pan au chocolatit ja patongit aamiaispöytään, ja iltaisin oli jokainen pariskunta vuorollaan kokkaamassa iltasapuskaa. Me teimme tartifletteä - ihan loistavaa alppiruokaa. 


Tälläiset mökki ja tälläiset maisemat avautuivat olohuoneesta.

Ja tälläisen porukan kanssa liikuimme. Itseasiassa mukana oli vähän enemmänkin ihmisiä - yhteensä 11 aikuista ja kaksi lasta. Kaikki niin eritasoisia että liikuimme suosiolla ihan kahden tai kolmen hengen porukoissa rinteessä. 
Olen varmaan maailman pöntöin ihminen. Ostin matkalle uudet valkoiset lasketteluhousut ja olin niin innoissani siitä että ensimmäistä kertaa elämässäni minulla olisi sävy sävyyn mätsätty lasketteluasu. Vasta Ranskaan päästyä tajusin että housut ovat tosiaankin vitivalkoiset, ja takin että laskukenkien "valko"sävyt ovat tummankermaisia. Noh, ei kai se mitään! Muutenkin tätä matkaa varten tuli ostettua uutta laskukampetta - merinovillaisia aluspaitoja, teknisiä sukkia, tekninen fleece... Kaikenlaista kivaa ja mukamas välttämätöntä jota ilman tuli kuitenkin pärjättyä silloin vuosia sitten ihan kunnolla laskiessa. 
Valokuvia tuli otettua yli sata, joten vielä vähän on tulossa laskukuvia sitten seuraavassa postauksessa.

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo mökki missä olitte! Ja nuo maisemat, ah!

  Noita epäonnistuneita värien mätsäysyrityksiä on sattunut itse kullekin. Aina pitäisi olla kaupassa mukana se vaatekappale mihin yrittää niitä uusia juttuja mätsätä. Vaikka eipä tuolla kai suurta merkitystä esim. ulkoiluvaatteissa ole. :)

  Btw, miten säilytät tällaiset kuvat? Säilytätkö vain koneella (ja pistät blogiin), vai teetätkö myös perinteisiä valokuvia?

  -Esteri

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta! Kaikkeni tein Firefoxilla ja kommentointi ei vaan onnistunut! Eka yritys Internet Explorerilla ja heti toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas omituinen juttu! Mut kiva että kerrankin tää kommentointi onnistui! Mä itse käytän Firefoxia ja minulla kommentointi (tähän blogiinkin) on onnistunut ongelmitta.

   Kuvat säilytän koneella vaan, ja useimmiten teen varmuuskopiot kerran vuodessa CD:lle. Blogiin ja facebookkiin pistän kans, niin vaikka pahin tapahtuisi edes jotain säilyisi. Mun on kyl tarkoitus teettää joku kerta pari sellaista kuvakirjaa, varsinkin hääkuvista. Varsinaisesti pelkkiä paperikuvia en teetä.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails