sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikonloppujuhlintoja

Tänään täällä oli äitienpäivä, joten lähdimme miehen äidillä käymään. Vietiin mukanamme lahjuksiksi pullo Chiantia, ja herkuteltiin sunnuntailounaalla (jonka äitiparka kokkasi itse - ihan omasta halustaan tosin). 

Päivänasukuva - tuosta H&M:n Versace-vyöstä on tullut uusi lempparini. New Lookin läpikuultava paita on toinen nykyinen lemppari - näitä kahta on tullut käytettyä yhdessä melko paljon. 

Mies pelleili ja antoi näkökulmansa minun päivänasuposeerauksiin ja nappasin tottakai hänestä kuvan :)Lauantaina vietimme vain rauhallista koti-iltaa - viinin, viskin, herkkujuustojen, Thornton suklaan ja The Rite elokuvan parissa. Mukava vähän rauhoittua pitkän työviikon päätteeksi kotosalla napostellen.  Eli tälläinen rauhallinen viikonloppujuhlinta oli meillä. Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Oi oi, Juran Superstitionia :) Hyvä maku teillä. Onko teillä muita suosikkiviskejä?

  Viimeisimmällä Skotlannin viskikierroksella (olemme tehneet kaksi vajaan kolmen viikon viskiteemaista reissua ja nykyään omistamme jo puolikkaan tynnyrinkin ;D) kävimme Juran tislaamolla katselemassa, vaikka tiesimme, että se on sinä päivänä kiinni. Siellä oli nainen tekemässä inventaariota ja kun hän näki meidät pörräämässä, kutsuikin meidät yllättäen siihen puotiin ja tarjosi "wee dramit" yhdestä jos toisesta pullosta :) Oli aivan ihana kokemus ja sitä vieraanvaraisuutta ei unohda koskaan.

  Juran saari on muutenkin ehdottomasti vierailun arvoinen.

  Meri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä maku on oikeastaan miehen - mä en niin perusta viskeistä ja mulla oli viiniä vain :) Maistoin Juraa tottakai, mutta mies sai sen pitää sen jälkeen ihan itsellään.

   Ihanan vieraanvarainen rouva! Tuo on just parasta, kun pääsee nauttimaan skottien vieraanvaraisuudesta yllättäen :) Ihana muisto tosiaankin teille jäi! Itse oon muuten kauan halunnut käydä jollain näistä skottisaarista, ehkä tuo Jura olisi kiva kohde sitten joskus vielä :)

   Poista
 2. Hahahaha, meilläkin poikaystää matkii mielellään mua supertyylikkäillä poseerausasennoilla.. miehet. :P

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails