maanantai 12. maaliskuuta 2012

Häämatkamuistoja Vol. 2

... jatkuu ...

Hyvin nukutun yön jälkeen olimme valmiita uusiin seikkailuihin. Kävimme tottakai Talvipalatsissa - eihän sitä voi missata jos käy Pietarissa. Mielenkiintoisimmat alueet ovat minun mielestäni entisöidyt palatsihuoneet ja salit, sekä taidenäyttelyt yläkerrassa. Palatsihuoneissa oli todella mielenkiintoista käyskennellä ja yrittää kuvitella millaista siellä olisi ollut asua. Melkoisen hulppeaita kultahuoneita sieltä löytyikin.Sen jälkeen lähdimme taas Nevskille kävelemään, käytiin syömässä ja kahvilassa ja ostoksilla. Käytiin katsomassa Kirkkoa Veren Päällä ulkoa, se kun oli siinä sopivasti matkan varrella ja käveltiin Cat Cafeen iltapalalle. Ihanan pieni, perhevetoinen ravintola joka on täynnä erilaisia kissakoristeita. Cat Cafe on muuten ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, sieltä saa Pietarin parasta georgialaista ruokaa. Varaus melkeinpä pakollinen, se on niin suosittu paikka.
Viimeisenä päivänä otimme ihan rennosti, iltapäivästä meidän tuli jo lähteä takaisin laivalle. Päätimme vain käydä hotellin läheisyydessä olevassa Petropavlovskin linnoituksessa, siellä kun on mukava istuskella Nevan rannalla, ihailla kaupunkisilhuettia, syödä jäätelöä ja rentoutua. Hääseurueita näkyi muuten useampia, on todella suosittua ottaa hääkuvia siinä rantaviivalla. Iltapäivästä olikin jo aika lähteä takaisin laivalle ja takaisin Suomeen. Eli sellainen pikahäämatka meillä.

2 kommenttia:

  1. Pietari on ihana kaupunki, ja varsinkin kesällä! Kivaa lukea juttuja Venäjästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pietari on yksi lempikaupunkejani - sieltä löytyy aina jotain kivaa tekemistä :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails