perjantai 4. toukokuuta 2012

What's in my bag...Pitkän työviikon edetessä käsilaukku painoi päivästä päivään enemmän ja alkoi uhkaavasti pullistella. Perjantain kunniaksi siispä pienimuotoinen laukkusiivous ja tälläisiä täältä löytyi.
En ole sensuroinut, enkä yrittänyt saada laukkua yhtään sen siistimmäksi kuin mitä se nyt oikeasti onkaan. 

Sieltä löytyi:
Sofi Oksasen Purge (Puhdistus englanniksi) - tämän haluaisin lukea mielummin suomeksi, muttei ole tullut saatua suomenkielistä vielä käsiin
Lompakko (yhtä pulleassa kunnossa kuin laukku)
Lähes tyhjä Jenkki-pussi
Randomeita foundation-sampleja
Kaksi kynää
Päivän ostokset Cyber Candysta - japanilaisia suklaatuutteja, Fazerin tummaa suklaata sitruunakuorella ja mustalla pippurilla, Myy-karkkeja ja Dumle-laku
Passi, passikuvat ja etukäteen maksettu kirjekuori - pitää käydä uusimassa passi lähetystössä kunhan kerkeän
Kaksi hamppukäsivoidetta Body Shopista - parin päivän takaiset kosmetiikkaostokset. Maailman paras käsivoide.
Seeprasateenvarjo
Kukkasateenvarjon suojus
Avaimet Tesco-clubcard avaimenperällä
Ponnari
McDonaldsin sundae-voittolippu
Jättimäinen kasa kuitteja, palkkakuitti, ja muuta paperiroskaa

Olipa siinä tavaraa! Itse muuten tykkäilen näistä postauksista muissa blogeissa - on hauska vilkuilla mitä kaikkea muitten elämään kuuluu ja mitä kätköistä löytyy. Pientä tirkistelynmakua kai, ja on hauska bongailla tuleeko itse käytettyä samoja tuotteita.

8 kommenttia:

 1. http://kirja.elisa.fi

  Suosittelen ja ostaa voi myös luottokortilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, täytyypi ottaa selville. Tai sit ens kerran Suomessa poiketessa...

   Poista
 2. Jep, on aika ajoin hauskaa pysähtyä tyhjentämään käsilaukkuaan. Mun laukussa oleskelee säännöllisesti mm. pyörän pumppu, pikkuautoja, laastareita ja sitten vähemmän säännöllisesti kastanjoita/tammenterhoja/vanhoja korkkeja/tarroja, joiden liima on jo kuivunut/muita maasta poimittuja aarteita, jotka voi tunkea säilöön äidin käsilaukkuun... Ja kaikkien näiden lisäksi ne omat, melkein yhtä tärkeät tavarat, kuten vaikka lompakko ja avaimet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanat aarteet :) Onhan nuo tammenterhot tietty paljon tärkeämpiä kun tylsät kuitit ja lompakot sun muut :) Mun pitäisi kyl useammin tyhjentää käsilaukkua, tuonne keräytyy aina kaikkea epämääräistä.

   Poista
 3. Näin Purge:n Oxfamilla eikä ois maksanut paljon, mutta jätin hyllyyn.

  Ehkä siksi, että vasta luin ruotsista suomennetun rikosromaanin, jota oli mukava lukea. Luin sitten samaa sarjaa englanniksi käännettynä, ja päähenkilöistä välittyi ihan erilainen kuva käytetyn kielen kautta. Esim. jotkut vuoropuhelut oli suomeksi sanottu suoraan (ja niin kuvittelen ne alunperin tarkoitetunkin), mutta englanniksi niissä oli "could you please..." tai muuta pehmennettyä kiertelyä mikä ei sopinut minusta henkilöille ollenkaan. On se jännää, miten käännös vaikuttaa lukukokemukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä totta, käännös ehdottomasti vaikuttaa lukukokemukseen. Itse tykkään aina lukea kirjat alkuperäkielellä (nojoo, vaikka en tietty sujuvasti osaa muuta kuin suomea ja englantia joten tuleehan käännöksiäkin paljon luettua). Purge vaikuttaa kyllä aika hyvältä käännökseltä, täytyy sit vertailla jos saan tuon suomenkielisen version käsiin.

   Poista
 4. Juu, nää on ihan hauskoja postauksia, etenkin sellasilta bloggareilta, joitten blogeja seuraa säännöllisesti :)

  Asian vierestä, mitkä asetukset sulla on tähän kommentointiin bloggerissa, että siihen saa ton mahdollisuuden vastata suoraan kommenttiin? Nimim. ei löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Jos tarkoitat sitä että saisit tämän systeemin omaan blogiin niin se on joku niistä asetuksista siinä etusivulla. Blogger täytyy päivittää uuteen versioon ja sit valita kommenttiasetuksista se missä sanotaan että vastaa suoraan omalla sivulla (ei siis että vastaa erillisessä kommenttilaatikossa). En kyllä muista sen tarkemmin kun siitä on useampi kuukausi kun säädin nää asetukset, mut yritä googletella, mä löysin ohjeet sitä kautta.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails